Urheilukengät

Naisten urheilusandaalit

Hinta
14
14
115
115
Käyttövinkki

45 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
LARSEN - Rantasandaalit - black BALI - Vaellussandaalit - black/purple AQUALETTE - Rantasandaalit - silver SANTORINI - Vaellussandaalit - jadeite/warm grey SANTORINI - Vaellussandaalit - papaya punch/cool grey SANBORN - Vaellussandaalit - black WAIMEA FALLS - Vaellussandaalit - chocolate/sand UNEEK - Vaellussandaalit - midnight navy/cendre blue ADILETTE - Rantasandaalit - core black/white CRUISE - Vaellussandaalit - black BASE CAMP SWITCHBACK - Vaellussandaalit - blue/coastal fjord blue RX SLIDE 3.0 - Vaellussandaalit - teal blue/teal blue/mystic purple OFFROAD - Vaellussandaalit - biscaya RX BREAK - Varvassandaalit - white/teal blue SEVEN SEAS 2 - Vaellussandaalit - papaya TIRRA - Vaellussandaalit - black/grey Varvassandaalit - black/natural Vaellussandaalit - pewter CRUISE - Vaellussandaalit - bordeaux CRUISE - Vaellussandaalit - dark shadow ATHENA - Rantasandaalit - denim/soft green/light blue

Mitkä tuntuvat kevyiltä jalassa, pitävät jalat virkeinä useiden kilometrien kävelynkin jälkeen ja vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin? Kyllä, urheilusandaalit ovat paitsi supermukavat jalassa myös yllättävän tyylikkäät ja monikäyttöiset. Näissä läpysköissä kelpaa talloa niin metsäpoluilla, rannalla, kävelyillä kuin kaupungillakin. Kesäkuumalla avonaiset sandaalit ovat mitä parhain valinta, kun taas maastossa kävellessä umpinaiset mallit ovat valttia.

Tyylikkäät ja supermukavat urheilusandaalit ovat tämän hetken hittikengät!

Urheilusandaaleissa yhdistyy tukevuus, hengittävyys ja joustavuus. Vaellukseen tarkoitetut urheilusandaalit on muotoiltu niin, että ne mukautuvat täydellisesti jalan rakenteeseen, pysyvät tukevasti paikoillaan ja joustavat liikkeen mukaisesti. Pitkätkin vaellukset ja kävelylenkit taittuvat huomaamatta, kun jalat pysyvät virkeinä ja askel kevyenä. Umpinaisia urheilusandaaleja voi myös käyttää sukkien kanssa, sillä sandaalien tekninen materiaali siirtää hikeä pois iholta ja jalat pysyvät kuivina. Urheilusandaaleissa myös ihastuttaa niiden raikas ja pirteä värimaailma. Kun sujauttaa persikanpunaiset tai kirkkaansiniset sandaalit jalkaansa, voiko sitä tuntea oloaan muuksi kuin sporttiseksi ja energiseksi!

Naisellinen nainen, nyt on aika ostaa urheilusandaalit!

Usko tai älä, urheilusandaalit ovat ratsastaneet myös huippumuodin aallonharjalla jo tovin. Muotitalo toisensa perään on marssittanut catwalkille malleja upean naisellisissa vaatteissa – ja urheilusandaalit jaloissaan. Sporttisten elementtien yhdistäminen arkityyliin on lyönyt itsensä toden teolla läpi, ja urheilusandaalejakin voi tätä nykyä bongata vaikkapa naisellisen bleiserin, midimittaisen hameen ja elegantin käsilaukun parina. Monet riemuitsevatkin muodin harppauksesta entistä käytännöllisempään suuntaan. Kun ajattelet vaikkapa kesähelteitä ja runsasta kävelyä, voivat vääränlaiset kengät helposti tehdä olon väsyneeksi vaikka päällä olisi kuinka tyylikkäät vaatteet. Oikeanlaisiin kenkiin satsaamalla sen sijaan teet itsellesi todellisen palveluksen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista