Suositut filtterit
149 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Englantilainen muotisuunnittelija Stella McCartney ei juuri esittelyjä kaipaa. Legendaarisen The Beatles -muusikon tytär opiskeli vaatesuunnittelua kuuluisassa Central Saint Martinsin taideyliopistossa ja perusti omaa nimeään kantavan brändin vuonna 2001. McCartneyn nimikkotyyli - puhdas, minimalistinen muotokieli ja vaaleat nudevärit - on läsnä myös suunnittelijan yhteistyömallistossa adidaksen kanssa. adidas by Stella McCartney on saksalaisen urheiluvaatevalmistajan mielenkiintoisin yhteistyömallisto hetkeen. Kiinnostuksesta kertoo, että jo vuonna 2004 alkanut yhteistyö jatkuu edelleen.

Naisten urheilumuotia valmistava adidas by Stella McCartney on monipuolinen kattaus vaatteita ja tarvikkeita eri lajeihin. Tennis, juoksu, jooga tai uinti - malliston vaatteet ottavat huomioon eri lajien tarpeet monipuolisesti. Kaikissa treenivaatteissa näkyy englantilaissuunnittelijan kädenjälki. Viileä väriskaala, epäsymmetriset leikkaukset ja seksikkään sporttinen väljyys tuovat muodikkaan ilmeen urheiluvaatteisiin. McCartneyn omien mallistojen tapaan kaikki vaatteet on myös valmistettu ilman nahkaa ja muita eläinperäisiä materiaaleja.

adidas by Stella McCartney - tyylipuhtaita urheiluvaatteita huippu- ja arkiurheiluun!

Toimiva urheiluvaatekerrasto ei vaadi lukuisia eri vaatteita vaan muutamat, toimivat ydinasiat. adidas by Stella McCartney -malliston vaatteet ovat trendikkäitä ja liikkujan kaikkia tarpeita palvelevia. Vaaleat värit mustalla ja tehosteväreillä ryhditettynä luovat raikkaan treeni-ilmeen. Muotoilevat sporttitrikoot ja hengittävät yläosat houkuttelevat treenaamaan jo pelkällä ulkonäöllään. Läpikuultavat materiaalit ja maksi-linjat sallivat vaatteiden kekseliään yhdistelyn. Poimi mallistosta lisäksi kauden kuumimmat kengät, treenikassit ja urheiluliivit.

Mielenkiintoisin sporttiasu syntyy kerrostamalla. Uskalla sekoitella adidas by Stella McCartney -malliston vaatteita keskenään. Treenicolleget ja -hupparit on tarpeen vaatiessa helppo ottaa pois ja pukea päälle. Pue alle läpikuultava t-paita, jonka alta värikkäät urheiluliivit saavat näkyä. Kapeat treenihousut hoikentavat ja tukevat suorituksen aikana. Heitä olalle tilava treenikassi, jossa urheiluvaatteet kulkevat mukana vaikka koko päivän.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua