Suositut filtterit
292 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalaissyntyinen Jack Wolfskin on yksi maailman suurimmista ulkoiluvaatteisiin ja -varusteisiin erikoistuneista merkeistä. Valikoimasta löytyy muun muassa reppuja, ulkoilutakkeja, vaelluskenkiä ja kaikkea mitä ulkoilun ystävä saattaa tarvita. Jokainen tuote on syntynyt merkin intohimosta tarjota poikkeuksellista laatua asiakkailleen. Vaatteiden toimivuus ja käyttömukavuus on haluttu maksimoida, sillä vaatteiden tehtävänä on suojata, pitää keho lämpimänä ja kuivana sekä lisätä mukavuutta vaativissakin ulkoiluolosuhteissa.

Oletko ulkona luonnossa kuin kotonasi? Onko sinussa seikkailuhenkeä? Jos vastauksesi on kyllä, olet samoilla linjoilla Jack Wolfskinin toimintafilosofian kanssa. Intohimo ulkoiluun ja luontoon on kaiken sen ytimessä mitä Jack Wolfskin tekee. Luonnon kunnioitus näkyy tietysti myös merkin omistautumisessa kestävälle kehitykselle.

Jack Wolfskin - rakkaudesta luontoon ja omien rajojen ylittämiseen

Hyvät ulkoilu- ja vaellusvaatteet ovat tuulenpitäviä, vettä hylkiviä, pitävät lämpimänä kylmälläkin säällä ja kuivuvat nopeasti. Jack Wolfskinin ulkoilutakit ovat voittaneet monia tuotevertailuja ja kuuluvat ulkoilutakkien parhaimmistoon laadultaan ja esimerkiksi vettä hylkiviltä ominaisuuksiltaan. Jack Wolfskin tarjoaa myös erinomaisia ulkoiluhousuja, vaelluskenkiä ja reppuja. Jokainen pitkiä vaellusmatkoja kulkenut tietää, kuinka oikeanlaiset vaelluskengät ja muut varusteet ovat avainasemassa turvallisen ja sujuvan matkan onnistumiseksi. Laadukkaat kengät eivät väsytä jalkaa ja ehkäisevät myös huomattavan määrän mahdollisia vaellustapaturmia.

Jack Wolfskinista on tullut viime vuosina himoittu merkki ulkoilun harrastajien lisäksi myös urbaanien, tyylitietoisten kaupunkilaishipstereiden keskuudessa. Merkin takit ja reput ovat haluttua tavaraa sporttisia käyttövaatteita muotivaatteisiin yhdistelevien tyylitaitureiden keskuudessa. Ja tottahan on, että selkäreppu on käytännöllisyytensä ja mukavuutensa puolesta varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi työmatkoille.

Inspiroidu ja tee ulkoiluharrastuksestasi vielä parempaa oikeanlaisten varusteiden avulla!

Yhdistele ja sekoita