83 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Hurmaavinta plus size -muotia edustaa tietenkin Lauren Ralph Lauren Woman -kokoelma! Sen valttikortit ovat raikas ilme, erinomainen laatu ja tietenkin ehdoton muodikkuus. Laadustaan tunnetun klassikkobrändin Woman-malliston ytimen muodostavat laadukkaat peruselementit, hienostuneet mekot ja kauniit paitapuserot.

Lauren Ralph Lauren Woman -mallisto pelastaa sinut arjen asukriiseistä eleettömien t-paitojen ja yksiväristen, hienostuneiden paitapuseroiden ansiosta. Ne sopivat urbaanin tyylin perusosasiksi, ja kokonaisuuden ilme vaihtelee sen mukaan, yhdistätkö yläosan farkkuihin ja tennareihin vai chinoihin ja korollisiin nilkkureihin. Lauren Ralph Lauren Woman -mallistosta on myös helppo poimia juhlavaatteita: erilaiset kauniisti laskeutuvat hameet ja herkät yläosat vaativat seurakseen vain kauniit korkkarit ja tyylikkään clutch-laukun, ja makea asukokonaisuus on valmis!

Lauren Ralph Lauren Woman on avain huoliteltuun ja trendikkääseen ilmeeseen

Legendaarisen Ralph Lauren -muotitalon naisten isojen kokojen mallisto on sekä harkittu että viehättävä. Sen varaan on helppo perustaa onnistunut vaatekokoelma. Yksiväriset t-paidat ja housut loistavat materiaaliensa ja leikkauksiensa ansiosta, ja niihin on helppo yhdistää säväyttäviä elementtejä. Niiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi kauniilla printeillä tai viehkosti pitsillä koristellut paidat.

Viimeistelty ilme luodaan puolestaan malliston maineikkaiden mekkojen ympärille. Kauniisti ja tyylikkäästi kuvioidut linjakkaat mekot eivät kaipaa lisäksi muuta kuin mustat korkkarit! Valittavanasi on niin herkkiä sävyjä kuin näyttäviä väriyhdistelmiäkin. Yksiväriset mekot jättävät puolestaan runsaasti sijaa asusteille: viimeistele asukokonaisuutesi esimerkiksi trendikkäällä hatulla tai hienostuneella huivilla! Värimaailmaa voi puolestaan korostaa mekon väriin sointuvin kengin ja koruin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista