Mallisto

Suositut filtterit

Hollantilainen Cyell todella tietää, miten tuoda ikuinen aurinko vaatekaappiisi. Se tietää, mitä modernin naisen ranta-look vaatii ? energisöiviä värejä, riemukkaita kuvioita ja klassisten ja modernien mallien jännittäviä yhdistelmiä. Cyell on raikas tuulahdus rantamuodissa.

Hollannissa 1995 perustettu merkki suunnittelee korkealuokkaisia bikineitä, uimapukuja, rantamekkoja ja ranta-asusteita naisille, jotka haluavat ilmentää omaa persoonallisuuttaan pukeutumisessaan ja toivovat uima-asultaan reipasta asennetta. Uimapukujen lisäksi merkki suunnittelee naisille ja tytöille yöasuja.

Cyell vie sinut uima-asuillaan keskelle tropiikkia

Tropiikkia henkivät värit sitruunankeltainen, polttava oranssi, raikas turkoosi ja palmunvihreä sekoittuvat kauniisti bikinien etno-vaikutteisissa mosaiikkikuvioinneissa, eksoottisissa kukkakuvioinneissa ja kuin vesivärein maalatuissa tekstuureissa. Löydä nyt pala omaa pientä salaista autiosaartasi tropiikin keskellä ? se voi sijaita vaikka ihan omalla terassillasi tai takapihan puutarhan omenapuun katveessa.

Erilaiset rusettisolmukkeet, nyörit ja punokset tuovat bikineihin mielenkiintoa, joka tuo modernin biitsibellan asuun uutta, edgyäkin ilmettä. Puiset yksityiskohdat etno-kuviota vasten tuovat mieleen latinalaisen Amerikan käsityöperinteet ja niihin mieltyy varmasti boheemia tyyliä edustava maailmanmatkaaja. Sievät röyhelöt bikinitopissa ovat erittäin trendikäs, romanttinen ja naisellinen yksityiskohta ja sopivat tuomaan tarvittaessa tasapainottavaa volyymia esimerkiksi pienipovisen tai päärynävartaloisen siluettiin. Cyell on valjastanut myös kokouimapukutrendin kauniisti moderneissa väreissä ja kuvioissa, malliltaan retrovivahtein.

Kauniisti laskeutuva rantamekko raikkaissa väreissä on kevyt asu kuumaan kesäpäivään. Yhdistä se trendikkäisiin gladiaattorisandaaleihin ja näyttäviin aurinkolaseihin ? beach chic ei ole näyttänyt koskaan paremmalta! Entäpä jos kokeilisit mix&match-trendiä ja valitset yläosaan kuviota ja kaveriksi yksivärisen alaosan. Parhaiten onnistut, kun valitset värin, jota löytyy myös yläosasta. Yksivärinen saronki on myös oivallinen asuste, jos haluat hieman peittävämmän tuloksen bikini-lookistasi. Kauniit rantashortsit ovat kevyet ja hellivät viilentävästi ihoasi kuuman auringon alla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua