Katalogi

Suositut filtterit
165 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ADIA on tanskalainen muotimerkki, joka on suunnattu kurvikkaille naisille. Muodokkuus ei ole syy peitellä itseään vaan pikemminkin mahdollisuus pukeutua naisellisesti. ADIA-merkin vaatteet on mitoitettu juuri plus-kokoisia naisia silmällä pitäen. Jos siis olet kyllästynyt ainaisiin säkkeihin ja huonosti istuviin vaatteisiin, tässä on merkki, joka muuttaa käsityksesi plus-kokoisten naisten muodista!

ADIAn vaatteissa naiselliset kurvisi pääsevät oikeuksiinsa!

ADIA syntyi halusta rikkoa normeja ja vakiintuneita stereotypioita kurvikkaiden naisten pukeutumisesta. Mallisto on täynnä raikkaan naisellisia ja seksikkäitä vaatteita, jotka saavat olon itsevarmaksi ja joilla kelpaa esitellä parhaita puoliaan. Valikoimasta löytyy pääasiassa rentoja ja monikäyttöisiä vapaa-ajan vaatteita, joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Uskomattoman kauniit neuletakit, upeasti laskeutuvat mekot ja naiselliset villakangastakit ovat malliston tähtituotteita. Mitoitukset on tehty muodokasta vartaloa imarteleviksi. Mekot ja paidat ovat juuri sopivan vartalonmyötäisiä, olematta silti tiukkoja. Korkokengillä saat vielä lisää ryhtiä ja pituutta sääriin. Pitkän kaulan saat sen sijaan luotua leveällä kaula-aukolla. Tämä on illuusiopukeutumista parhaimmillaan!

Tunne olosi itsevarmaksi ja korosta parhaita puoliasi!

ADIA luottaa pääasiassa hillittyyn väripalettiin ja maanläheisiin sävyihin. Mustalla värillä on tunnetusti hoikentava vaikutus ja se on myös kiistatta kaikkein monikäyttöisin väri. Ei ole silti mitään syytä verhoutua pelkästään mustaan – kirkkailla väreillä saat tuotua upeaa lämpöä kasvoillesi! Pukeudu ennen kaikkea itseäsi korostaen, älä peittäen – pukeutumissäännöt on tehty lopulta omaan tyyliin sovitettaviksi ja jopa rikottaviksi. Nyt on viimeistään aika pakata epäimartelevat vaatteet varastoon ja tehdä vaatekaapissa tilaa kauniin naisellisille vaatteille. Vihdoinkin on löytynyt merkki, joka suunnittelee trendikkäitä vaatteita upean muodokkaille naisille!

Yhdistele ja sekoita