Naisten matkalaukut

Suositut filtterit
274 tuotetta

Suunnitteletko seuraavaa unelmiesi lomamatkaa turkoosin meren rannalla? Ehkä Prahan boheemi ilmapiiri tai New Yorkin vilkkaat kadut kiehtovat sinua enemmän? Oli matkasi määränpää ja tarkoitus huvi, työ tai hää, uusi matkalaukku voi olla juuri se, joka tekee matkasi suunnittelusta vieläkin jännittävämpää. Naisten trolleyt ja matkalaukut ovat sitäpaitsi täynnä upeaa designia!

Naisten trolleyt ja matkalaukut inspiroivat – matkusta maailmantähtien tyyliin!

Ensimmäisenä kannattaa miettiä, kuinka tilavan matkalaukun tarvitsee? Onko kyseessä pikainen pyrähdys sukulaisissa, viikonlopun mittainen tärkeä työmatka, joka vaatii tilaa tietokoneelle ja työvaatteille, vai onko kyseessä viikon rentoutuminen etelän lämmössä? Naisten trolleyt ja matkalaukut kattavat laukut, joissa on reilusti tilaa ja taskuja, joiden avulla tavarat pysyvät vaivattomasti järjestyksessä. Pienemmät kassimalliset laukut rullilla riittävät lyhyemmällekin matkalle. Erityisesti bisnesmatkalla liikkumisen tulee olla nopeaa ja tehokasta, sillä tärkeään kokoukseen saattaa joutua kiiruhtamaan suoraan lentokentältä. Kätevän kokoiset naisten trolleyt ja matkalaukut kulkevat useimmiten käsimatkatavarana, joten lentokenttärutiinit tapahtuvat sulavasti. Luonnollisesti on tärkeää myös selvittää hyvissä ajoin, että mitkä ovat käyttämäsi lentoyhtiön matkatavararajoitukset.

Yhtä tärkeää on, että matkalaukku sopii omaan persoonalliseen tyyliisi. Kuvaisiko sinun matkalaukkusi värikästä persoonaasi? Värikkäillä ja hauskoilla kuviolla koristeltu matkalaukku myös erottuu matkalaukkuhihnalta näppärästi. Mätsää matkalaukun kuviot sandaaleihisi tai rantakassiisi ja matka voi alkaa iloisessa hengessä. Nahkaiset käsilaukkua muistuttavat trolleyt ovat erittäin chic. Olit sitten luksustyylistä ammentava jet setter, aina parhaimmissasi matkustava smart casual -mimmi tai rennosti matkan taittava boheemi maailmanmatkaaja, tulet ihastumaan nahkaisten matkalaukkujen klassiseen designiin. Ne ovat täydellisiä myös bisnesmatkaajalle, joka sujauttaa laukkuun helposti läppärin ja kansiot.

Maailmanluokan tähdet ovat tunnettuja viimeistellystä matkatyylistään ? tärkeimpänä aurinkolasit! Matkalaukun kanssa samaa väriä tai tyyliä olevat passikotelo ja nimilappusuoja viimeistelevät vaikuttavan tyylin.

Yhdistele ja sekoita