Mallisto

Suositut filtterit
1 089 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

G-Star

Tummaa denimiä, huoliteltuja leikkauksia ja hienostuneita yksityiskohtia – G-Star on katumuodin aatelia! Merkin maineen taustalla on huolellinen suunnittelutyö. Vaatteiden suunnittelussa huomioidaan pienimmätkin yksityiskohdat, mikä näkyy myös kokonaisuudessa. Mittasuhteet ovat kohdallaan, muotokieli miellyttää silmää ja imartelee pukeutujaa! Särmää G-Starin vaatteissa on myös. Tummanpuhuva yleisilme, rakkaus denimiin ja materiaalin ehdoilla vaatteiden työstäminen liittävät merkin katumuodin pitkään perinteeseen ja siihen kuuluvaan kapinallisuuteen. G-Starin luomuksiin ei vain pukeuduta, vaan niistä tulee osa identiteettiä ja elämäntapaa. Reilun parinkymmenen vuoden ajan muotimaailmaan uusia tuulia tuonut merkki on tullut jäädäkseen!

Käsittelemätöntä raakaa denimiä

G-Starin mallistojen ytimessä on farkkukangas, jota käsitellään niin, että se näyttäytyy kauneimmillaan ja kiehtovimmillaan. Merkki on ollut raakadenimin käytön edelläkävijä: käsittelemättömästä farkkukankaasta on tullut G-Starin myötä haluttu ja arvostettu materiaali. Merkin valikoimassa käytetään siis täysin käsittelemätöntä farkkukangasta, mutta nykyisin myös esimerkiksi erilaisin pesuin käsiteltyä materiaalia. Innovaatioksi voi myös lukea farkun käyttämisen luksusvaatteiden luomiseen, joita käytetään osana katumuotia. G-Starille farkku on kaikkea muuta kuin arkinen materiaali! Ja jotta materiaali pääsee oikeuksiinsa, sitä käsitellään ammattitaidolla ja käsityöläisen rakkaudella. Vaatemerkki ei myöskään keskity pelkkään farkkuun. Denim on kauneimmillaan, kun sen seurana on muitakin materiaaleja. Niinpä G-Star valmistaa myös paitoja, kenkiä, mekkoja, asusteita ja alusvaatteitakin. G-Star-laatuun voi siis sonnustautua päästä varpaisiin. Niin todennäköisesti tekeekin mieli tehdä, kun laadun makuun pääsee!

G-Star on katumuodin luksusmerkki

G-Star-tyyli syntyy särmikkään denimin ja ohuempien, hienostuneempien materiaalien yhdistelystä syntyvästä kiehtovasta kontrastista. Miehet yhdistävät tummiin, ronskeihin farkkuihin esimerkiksi vaalean t-paidan ja sen päälle klassisen ruutupaidan - kaikki samalta merkiltä. Tummat, virtaviivaiset mutta katu-uskottavat tennarit ja nahkavyö viimeistelevät tyylin. Merkin takit ovat myös luottotuotteita: ne ovat laadukkaita, huoliteltuja ja iättömällä tavalla tyylikkäitä. Denimiä ei ole tietysti pelkästään housuissa. Farkkumerkki valmistaa siitä myös takkeja, paitoja ja shortseja. Naisten G-Star-valikoimakin on hurmaava. Siinä yhdistyvät katumuodin klassikot naisellisiin jakkuihin ja hameisiin. Naisten tyköistuvat farkkutakit ovat täydellisiä ja sopivat G-Starin mustien mekkojen tai hameiden seuraksi loistavasti. Niin miesten kuin naistenkin tyyli on samalla rento, huoliteltu - ja tuntuu päällä mahtavalta!