Mallisto

1 283 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Paluu perusasioihin ei tarkoita tylsää ja yllätyksetöntä pukeutumista. Tämän tietää alankomaalainen vaatemerkki G-Star, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat farkut ja muut denim-tyylille ominaiset vaatekappaleet. Vuonna 1989 Amsterdamissa perustettua merkkiä kuvailevat hyvin sanat särmikäs, karismaattinen, rosoinen ja nuorekas. Merkki on suunnittelussaan keskittynyt vaatemuotoilun perusasioihin, ja merkin tyyliratkaisuissa käytettävyys ja muoti kulkevat käsi kädessä. Denim-merkki ottaa suunnittelussaan huomioon myös ympäristön - muusikko Pharrel Williamsin kanssa yhteistyössä tehty denim-mallisto valmistettiin merestä löydetyistä kierrätysmateriaaleista.

Alankomaalaismerkin sinkosi kuuluisuuteen ja muotikansan huulille viimeistään vuonna 1996 lanseerattu raw denim, joka tarkoittaa täysin käsittelemätöntä farkkukangasta. Käyttäjänsä vartalon mukaan muotoutuvat raw denim -farkut saavat viimeisen ilmeensä ja uniikit kulutuksensa vasta hetken käytön jälkeen. G-Starin ylpeys on entisestään vahvistanut merkin mainetta nimenomaan denim-asiantuntijana. Viimeistelemätön ja raaka farkku on osa merkin filosofiaa, jossa keskitytään tuotteeseen ja sen kantajansa persoonaa täydentävään vaikutukseen. Farkku-mallistoaan täydentämään G-Star suunnittelee nykyään myös muita vaatteita aina paidoista ja takeista katseenkestäviin kaupunkitennareihin.

G-Star - klassista ja autenttista farkkumuotia street wear -hengessä!

Pilliä, bootcutia, tiukkaa tai väljää - valinta on sinun. G-Star-mallistot täyttävät vaativimmankin muotitietäjän toiveet. Sekä naiset että miehet löytävät merkiltä ajattoman tyylikkäitä farkkumalleja joka vartalomallille. Erilaiset pesut ja kulutukset ovat olennainen osa alankomaalaismerkin tyyliä. Raw denimia lukuunottamatta merkin farkut on käsitelty eri tavoilla uniikin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Rosoinen katutyyli saattaa näyttää viimeistelemättömältä, mutta huolettomankin vaatteen takana on pitkä ja tarkka suunnittelutyö. Saumat, napit ja vetoketjut on tehty kestämään. Valmistuksessa käytetty denim-kangas on huippulaatua.

Yhdistä G-Star-vaatteesi kätevästi keskenään tai muiden vaatteidesi kanssa. Farkkutuotteiden lisäksi merkin muut vaatteet - paidat, takit, kengät, mekot - toimivat hyvin joko sellaisinaan tai rouheisiin farkkuihin yhdistettynä. Autenttinen unisex-tyyli syntyy vyötärölle kietaistusta ruutupaidasta, valkoisesta topista ja vartalollesi sopivista farkuista. Printtipaidat jatkavat farkkujen katutyylistä inspiroitunutta linjaa, ja nuorekkaat tennarit viimeistelevät ilmeen. Olivatpa farkkusi tummat tai vaaleat, pidä farkku-look kevyenä raikkaan väripaletin avulla. Valkoinen, meleerattu harmaa sekä sitrus- ja pastellivärit ovat ihanteellisia farkkutyylin täydentäjiä.

Yhdistät helposti

G-Star

Tummaa denimiä, huoliteltuja leikkauksia ja hienostuneita yksityiskohtia – G-Star on katumuodin aatelia! Merkin maineen taustalla on huolellinen suunnittelutyö. Vaatteiden suunnittelussa huomioidaan pienimmätkin yksityiskohdat, mikä näkyy myös kokonaisuudessa. Mittasuhteet ovat kohdallaan, muotokieli miellyttää silmää ja imartelee pukeutujaa! Särmää G-Starin vaatteissa on myös. Tummanpuhuva yleisilme, rakkaus denimiin ja materiaalin ehdoilla vaatteiden työstäminen liittävät merkin katumuodin pitkään perinteeseen ja siihen kuuluvaan kapinallisuuteen. G-Starin luomuksiin ei vain pukeuduta, vaan niistä tulee osa identiteettiä ja elämäntapaa. Reilun parinkymmenen vuoden ajan muotimaailmaan uusia tuulia tuonut merkki on tullut jäädäkseen!

Käsittelemätöntä raakaa denimiä

G-Starin mallistojen ytimessä on farkkukangas, jota käsitellään niin, että se näyttäytyy kauneimmillaan ja kiehtovimmillaan. Merkki on ollut raakadenimin käytön edelläkävijä: käsittelemättömästä farkkukankaasta on tullut G-Starin myötä haluttu ja arvostettu materiaali. Merkin valikoimassa käytetään siis täysin käsittelemätöntä farkkukangasta, mutta nykyisin myös esimerkiksi erilaisin pesuin käsiteltyä materiaalia. Innovaatioksi voi myös lukea farkun käyttämisen luksusvaatteiden luomiseen, joita käytetään osana katumuotia. G-Starille farkku on kaikkea muuta kuin arkinen materiaali! Ja jotta materiaali pääsee oikeuksiinsa, sitä käsitellään ammattitaidolla ja käsityöläisen rakkaudella. Vaatemerkki ei myöskään keskity pelkkään farkkuun. Denim on kauneimmillaan, kun sen seurana on muitakin materiaaleja. Niinpä G-Star valmistaa myös paitoja, kenkiä, mekkoja, asusteita ja alusvaatteitakin. G-Star-laatuun voi siis sonnustautua päästä varpaisiin. Niin todennäköisesti tekeekin mieli tehdä, kun laadun makuun pääsee!

G-Star on katumuodin luksusmerkki

G-Star-tyyli syntyy särmikkään denimin ja ohuempien, hienostuneempien materiaalien yhdistelystä syntyvästä kiehtovasta kontrastista. Miehet yhdistävät tummiin, ronskeihin farkkuihin esimerkiksi vaalean t-paidan ja sen päälle klassisen ruutupaidan - kaikki samalta merkiltä. Tummat, virtaviivaiset mutta katu-uskottavat tennarit ja nahkavyö viimeistelevät tyylin. Merkin takit ovat myös luottotuotteita: ne ovat laadukkaita, huoliteltuja ja iättömällä tavalla tyylikkäitä. Denimiä ei ole tietysti pelkästään housuissa. Farkkumerkki valmistaa siitä myös takkeja, paitoja ja shortseja. Naisten G-Star-valikoimakin on hurmaava. Siinä yhdistyvät katumuodin klassikot naisellisiin jakkuihin ja hameisiin. Naisten tyköistuvat farkkutakit ovat täydellisiä ja sopivat G-Starin mustien mekkojen tai hameiden seuraksi loistavasti. Niin miesten kuin naistenkin tyyli on samalla rento, huoliteltu - ja tuntuu päällä mahtavalta!