Katalogi

Suositut filtterit
310 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Trendikkäät Luhta-ulkoiluvaatteet moneen menoon

Luhta on suomalainen vaatemerkki, jonka modernit tuotteet vapaa-aikaan ja liikuntaan ovat kansainvälisten kuluttajien suosiossa jo yli viidessäkymmenessä maassa. Brändi onkin yksi suurimmista vaatealan yrityksistä Pohjoismaissa. Yrityksen juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä, sillä se perustettiin jo yli sata vuotta sitten, ja se toimii edelleenkin perheyrityksenä.

Luhta on panostanut vapaa-ajan ja urheiluvaatteiden valmistukseen jo vuosikymmeniä, ja tulos näkyy myös nykyisissä mallistoissa. Ennakkoluulottoman tuotekehittelynsä ansiosta se tuottaa kestäviä ja laadukkaita urheiluvaatteita monenlaiseen liikuntaan. Brändillä onkin urheilijoiden parissa vankka maine korkealaatuisten ja kestävien teknisten materiaalien vahvana asiantuntijabrändinä.

Helppohoitoiset vapaa-ajan ja urheilumallistot

Brändi on tunnettu laadukkaista ja trendikkäistä ulkoiluvaatteistaan, joiden ajaton muotokieli ja ensiluokkaiset materiaalit ihastuttavat kuluttajia vuodesta toiseen. Luhdan monipuolinen mallisto taipuu myös erilaisiin vapaa-ajan rientoihin. Vaatteiden materiaalit on huolella valittu liikuntaa ajatellen, ja siitä syystä vaatteet ovat myös helppohoitoisuutensa ansiosta käteviä arkikäytössä. Merkin vaatteet ovat konepestäviä ja nopeasti kuivuvia.

Brändin valikoimasta löytyvät esimerkiksi ulkoilutakit niin vaativaan kuin kevyempään urheiluun. Takkien suunnittelussa Luhta on kiinnittänyt huomioita siihen, että niiden materiaalit ovat hengittäviä, mutta toisaalta niissä on myös veden- ja tuulenpitävyyttä vaativaan säähän. Yhdistämällä parkatakin vaikka Brändin oman malliston tennareihin saat rennon ja katu-uskottavan lookin. Jos taas yhdistät takin ja korkokengät mekon tai suorien housujen kanssa, ei tyylikkyydestä tarvitse tinkiä.

Naisten mallistosta löytyy rennot ja mukavat mekot, hameet ja shortsit vapaa-aikaan, eikä retkeilyyn tai urbaaniin urheiluunkaan innostuneen tarvitse pukeutua säkkiin. Brändi on suunnitellut vaatteiden mallit siten, että ne soveltuvat hyvin erityyppisille vartaloille. Esimerkiksi merkin housuissa on normaali tai korkea vyötärö, joten ne istuvat imartelevasti myös kurvikkaammille vartaloille. Housut tuntuvat mukavilta päällä, ja ne mahdollistavat monipuolisen liikkumisen. Miehille löytyy mallistosta käytännöllisiä liikuntaan sopivia ulkoiluvaatteita erilaisiin tarpeisiin. Brändin miesten mallistosta on helppo löytää itselleen kesämenoon sopivat treenipaidat ja -shortsit ja talviurheiluun talvitakit ja -housut.

Luhdan vaatteet helposti netistä

Brändin vaatteista löytyy naisille mukavasti koot 34–46 ja miehille koot 40–66. Vaatemalliston värit ovat yleensä pohjoismaiseen makuun maanläheisiä, mutta myös piristävän kirkkaita ja raikkaita värejä löytyy malliston eri tuotteista. Luhdan tuotteita on myös helppo yhdistellä keskenään, joten niistä saa mukavasti tyylikkäitä asukokonaisuuksia.

Ulkoilutakkien valinnassa kannattaa kiinnittää huomioita käyttötarkoitukseen. Tuoteselosteesta voi helposti selvittää, onko takissa vettä hylkiviä ominaisuuksia ja tuulenpitävyyttä tai vaativassa urheilussa tarvittavia ominaisuuksia, kuten joustavuutta ja hengittävyyttä.

Brändi valmistaa urheilukenkiä erilaisiin urheiluharrastuksiin. Oletko suunnittelemassa vaellusretkeä tai haetko ehkä treenikenkiä sisäliikuntaan? Puuttuvat rantasandaalit kesälomamatkalle? Merkin valikoimasta löydät itsellesi tilanteeseen sopivat kengät netistä. Brändin kenkämallistosta löytyy retkeilyyn vaelluskengät, vapaa-aikaan tennarit ja sandaalit ja treeneihin treenikengät ja talvikengät talviliikuntaan. Tilaaminen on helppoa, sillä kokotaulukot löytyvät tuotteen viereisestä tuotekuvauksesta ja toimitus on nopea.