Mallisto

107 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Luhta edustaa kotimaista sporttimuotia parhaimmillaan! Perinteikäs brändi perustettiin jo 1900-luvun alussa, ja nykyään se tunnetaan niin laadusta kuin trendikkyydestäkin. Luhdan valikoimiin kuuluu sekä varsinaisia urheilutamineita että rennon sporttista urbaania muotiakin. Brändin design vastaa myös täydellisesti Suomen viileiden säiden asettamiin haasteisiin: Luhta mahdollistaa mukavan ulkoilun jopa paukkupakkasissa – tyylistä tinkimättä!

Luhta yhdistää tyylin ja mukavuuden saumattomaksi kokonaisuudeksi

Ulkoilu on nautinnollisimmillaan silloin, kun varusteet ovat käytännölliset ja tyylikkäät. Juuri sellaisten ulkoiluvarusteiden valmistajana Luhta on edelläkävijä! Etsit sitten kevyttä sporttitakkia tai talvisille kävelyretkille sopivia saappaita, Luhta vastaa toiveisiin uniikilla tyylillään. Luhdan naisten takkivalikoimaan kuuluu sekä lenkkipoluille luotuja sporttisia huppareita että kevyitä, urbaaniin tyyliin täydellisesti sopivia talvitakkeja. Viileän sään takit ovat muotoilultaan sulavalinjaisia ja värimaailmaltaan harkittuja, ja ne on viimeistelty trendikkäin yksityiskohdin. Ne ovat omiaan sekä slim fit -farkkujen ja chelsea-bootsien että kangashousujen ja korkonilkkureiden seurassa. Kevyiden takkien ilmeet puolestaan vaihtelevat kirkasvärisestä urheilullisuudesta tyylikkääseen kaupunkimuotiin. Muodikkaan sporttiset neuletakit sopivat niin farkkujen ja nilkkureiden kuin collegehousujen ja klassikkotennareiden seuraan!

Luhta on luottomerkki myös vaativissa olosuhteissa

Luhdan osaaminen pääsee oikeuksiinsa viimassa, pakkasessa ja tuiskussa. Brändin makeat talvisaappaat pitävät jalat taatusti lämpiminä ja kuivina, mutta sen lisäksi ne ovat myös ehdottoman trendikkäät. Ne sopivat niin talvisiin päiviin kaupungissa kuin kipakoiden pakkaspäivien kiireettömille kävelyretkille – tai pulkkamäkeen! Yhdistä niihin vielä Luhdan hyvin istuvat ulkoiluhousut, lempeäsävyinen yläosa sekä muhkealla karvareunuksella viimeistelty hupullinen toppatakki, ja talvityylistäsi ei puutu mitään. Luhdan valikoimissa on myös tyylikkäitä takkimalleja, jotka on suunniteltu lumilautailijoiden ja laskettelijoiden vaativaan käyttöön. Luhta valmistaa vaatteet koko perheelle: löydät tehokkaat ja trendikkäät vaatteet niin naisille, miehille kuin lapsille.

Tutustu myös