1 150 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Samsøe & Samsøe – uniikkia tyyliä Kööpenhaminasta

Katutyyli vs. catwalk-muoti? Samsøe & Samsøe ei pakota sinua valitsemaan! Merkin perustaneet kaksi veljestä tietävät tasan tarkkaan, mitä vaatekaappeihin juuri nyt halutaan. Raikkaita tyylejä, siistejä lookeja ja innovatiivisia ideoita, joilla kuumimmista catwalk-trendeistä tehdään katukelpoisia. Miksi tämä pohjoismaisen tyylitietoinen muoti on niin suosittua? Ota selvää, mitkä kappaleet tekevät lookin ja miksi sinunkin tulisi hankkia ne!

Samsøe & Samsøe tarjoaa pohjoismaista inspiraatiota

Anna Skandinavian bloggereiden, mallien ja muotifriikkien luomien tyylien inspiroida sinutkin! Se nimittäin kannattaa.

Valitse oikein:

#Perusasut: Pohjolan muotigurut kyllä tietävät, kuinka asuvalinnan avulla tullaan huomatuksi. Kaikki lähtee perusvaatteista, joiden varaan onnistunut tyyli rakennetaan. Naisten kohdalla tällä tarkoitetaan yksivärisiä toppeja, joiden dekoltee on somistettu silkillä tai pitsillä. Ne voi aina yhdistää trendivaatteisiin, kuten marlene-housuihin tai trumpettifarkkuihin. Miesten taas kannattaa satsata yksinkertaisiin puseroihin tai pastellinsävyiseen kauluspaitaan. Ne sopivat hyvin farkkujen ja esimerkiksi tyylikkään päällystakin kanssa.

#Ajaton klassikko: Aikaa kestävät hittituotteet ovat monin eri tavoin yhdisteltäviä ja siksi tärkeä osa jokaisen vaatekaapin sisältöä. Naisen kannattaa aina luottaa pikkumustaan. Samsøe & Samsøe tarjoaa klassikosta aivan uuden tulkinnan. Miesten malliston vakiotuote merkillä on kevyt neulepaita, joka käy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit pukea sen farkkujen, kangashousujen ja shortsien kanssa tai yhdistää vaikka pukuun. Voiko enempää toivoakaan?

Oikea yhdistelmä sen tekee:

#Pelkistetty ja pelkistetty viihtyvät yhdessä: Minimalismi on kiitollinen trendi, sillä kun yhdistät pelkistettyyn puseroon tai kauluspaitaan elegantit kangashousut, on asusi aina täydellinen. Sama pätee farkkujen, paidan ja hillittyjen tennareiden yhdistelmään. Samsøe & Samsøe on tässä edelläkävijä ja tietää tarkalleen, että hittituotteiden tulee sopia toisiinsa.

#Korosta oikein: Samsøe & Samsøe tekee katseet kääntävän asukokonaisuuden kokoamisen helpoksi. Yhdistä tyyliisi huomiota herättävä hittivaate. Naisilla esimerkiksi A-linjainen midihame sopii täydellisesti yksinkertaisen puseron kanssa. Miesten taas kannattaa luottaa pooloneuleeseen tai eleganttiin villakangastakkiin, joka korostaa tyyliä ja kääntää päät.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista