472 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Banana Republic on periamerikkalaisen tyylin moderni isosisko. Jo 37 vuoden ajan brändi on levittänyt rennon hienostuneen jenkkityylin ilosanomaa kansainväliselle asiakaskunnalleen. Alkujaan safarihenkisiä vaatteita ja asusteita San Fransiscossa valmistanut yritys on nykyään keskeinen osa amerikkalaista muotikulttuuria. Brändin tyylin kulmakivenä toimivat tuoreet ja päivitetyt versiot klassisista perusvaatteista. Laatu, luksus ja trendikkyys kulkevat siis käsi kädessä merkin monipuolisissa kokoelmissa.

Banana Republic tuo arjen luksusta vaatekaappiisi

Kaikille meistä varmasti tapahtuu näin ainakin joskus. Kauden trendivaatteita ostaessa tingimme tyylistämme kun ihana 70-luvun hippihenkeä huokuva a-linjainen mekko sopii sittenkin paremmin tyttöjeniltaan toimiston sijaan. Usein upeimmat luomukset jäävät siis rekkiin roikkumaan siksi, että emme usko niiden muuntautuvan trendikkäästä arkiasusta toimistoystävällisiksi ja takaisin. Tehokkaan pukeutujan onneksi Banana Republic on luonut trendikkään arjen luksusta heijastavan tyyliin, joka toimii töissä ja kotona.

Banana Republic vaatettaa uuden sukupolven moderneja tutkimusmatkailijoita elämän suuriin ja pieniin hetkiin. Brändi on aidon amerikkalaisen tyylin edelläkävijä ja puolestapuhuja, joka saarnaa omanlaisen, aidon tyylin löytämisen puolesta. Merkki peräänkuuluttaa uskallusta näyttää pukeutumisen avulla kuka olet ja kuinka haluat elämäsi elää.

Banana Republicin avulla uskallat näyttää kuka olet

Aito Banana Republic -tyyli koostuu klassisista vaatekappaleista trendikkäillä leikkauksilla maustettuna. Värimaailma keskittyy sumuisiin ja viileisiin sävyihin aina hempeästä sammaleenvihreästä, haaleaan siniseen ja harmaan eri vivahteisiin. Mallistot henkivät rentoa itsevarmuutta ja minimalistista eleganssia unohtamatta kuitenkaan pientä pilkettä silmäkulmassa. Helppokäyttöisyys ja joustavuus kuvastavat mallistoja täydellisesti; rennon signature-asun kokoaa käden kääntessä toinen toisiinsa saumattomasti sointuvista vaatekappaleista. Banana Republicin vaatteet ovat räätälöityjä juuri sinulle, joka haluat käyttää lempivaatteitasi tilanteesta riippumatta näyttäen silti aina huolitellulta ja stailatulta.

Tutustu myös