Suositut filtterit
440 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tyylikkäät Banana Republic -vaatteet Zalandolta

Banana Republic -vaatteet ovat tyylikkäitä ja rohkeita. Valikoimassa korostuvat laadukkaat materiaalit ja hillityt värit. Vaatteisiin persoonaa tuovat hauskat yksityiskohdat ja kauniit leikkaukset. Vaatteista huokuu tyylikäs itsevarmuus ja laatu, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Banana Republicin vaatteet ovat samaan aikaan sekä klassisia että trendikkäitä. Rentoutta ja mukavuutta vaatteisiin tuovat niiden väljät linjat.

Vaatteiden laadukkuudesta kertovat materiaalivalinnat. Neuleissa on suosittu puuvillaa ja villaa. Ne ovat samaan aikaan lämpimiä ja eivätkä nukkaannu edes kovassa käytössä. Valikoimasta löytyy upeita 100-prosenttisia silkkipaitoja, jotka oikein hoidettuina pysyvät kauniina pitkään. Silkki on ylellinen materiaali, joka kylmällä ilmalla lämmittää, mutta helteellä ei ole yhtään hiostava. Silkkiä on käytetty materiaalina myös joissain valikoiman housuissa. Tämän lisäksi housujen materiaaleina on käytetty puuvillaa ja pellavaa.

Vähennä päästöjä valitsemalla kestävästi tuotettu vaate

Maailmassa on rajallinen määrä luonnonvaroja, joten niitä on hyvä käyttää harkiten. Kestävän kehityksen ajatukseen kuuluu huomioida luonnon lisäksi myös sosiaalinen kestävyys, kuten esimerkiksi työntekijöiden olosuhteet. Banana Republic on huomioinut vaatteidensa valmistuksessa kestävän kehityksen periaatteet. Zalandon valikoimassa olevat kestävän kehityksen huomioivat vaatteet tunnistat helposti pienestä vihreästä Kestävä kehitys -merkistä. Kestävän kehityksen kriteerit täyttävän tuotteen valinta on pieni teko, mutta sen vaikutus ympäristölle on suuri.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi tuotteita jotka on valmistettu vähintään 50-prosenttisesti vastuullisemmista metsäpohjaisista materiaaleista. Se voi olla esimerkiksi paperia tai korkkia, joka on peräisin sertifioidusta tai vastuullisemmasta metsätaloudesta, joka auttaa suojelemaan muinaisia ja uhanalaisia metsiä. Zalandon valikoimassa on myös Banana Republicin vaatteita, joiden valmistukseen käytetystä materiaalista vähintään 30–50 prosenttia on kierrätettyä materiaalia. Halutessasi voit koota vaikka koko asukokonaisuuden kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistetuista vaatteista.

Kauniita perusvaatteita ja villejä yksityiskohtia

Banana Republic -vaatteita voisi yleisesti kuvailla hillityn tyylikkäiksi, mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa tylsiksi. Valikoimassa on runsaasti yksivärisiä perusvaatteita, joita on todella helppo yhdistellä keskenään tai huomioita herättävien vaatekappaleiden kanssa. Valikoimassa on esimerkiksi vaatekaappien kulmakiviä, kuten valkoisia kauluspaitoja ja t-paitoja sekä tummia suoria housuja. Näillä saat rakennettua siistejä minimalistisia asukokonaisuuksia. Halutessasi voit yhdistää valkoisen kauluspaidan esimerkiksi punaisten kangashousujen kanssa. Valkoinen yläosa hillitsee räväköitä housuja sopivasti.

Zalandon valikoimassa on runsaasti vaatteita, joilla saa loihdittua upean toimistolookin. On tärkeää, että vaatteet ovat mukavat päällä, mutta antavat samalla uskottavan vaikutelman. Hyvällä asukokonaisuudella voi saada lisää itsevarmuutta ja piristystä työpäivään. Miltä kuulostaisi vaikka nahkahousut yhdistettynä siistiin kauluspaitaan ja neuleeseen? Pehmeä neulemekko yhdistettynä bleiseriin on täydellinen asu töihin, kun haluaa mukavuutta ja tyylikkyyttä.

Banana Republicin valikoimasta löytyy töihin sopivien vaatteiden lisäksi myös mukavia ja rentoja kotivaatteita vapaa-ajalle. Tarjolla on esimerkiksi mukavia huppareita ja pehmeitä neuleita, jotka ovat täydellisiä rentoon oleiluun. Näiden lisäksi valikoimassa on upeita vaatteita juhliin. On juhlamekkoja ja hameita sekä housupukuja. Esimerkiksi kultaiset silkkihousut yhdistettynä keveään toppiin on samalla mukava ja juhlava kokonaisuus.