Suositut filtterit
28 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nyt valikoimista löytyy huikeita koruja Ruotsin ylpeydeltä, säkenöivää tyyliä tihkuvalta SNÖ of Sweden -merkiltä! Kimaltelevien korvakorujen, kaulaketjujen ja rannekorujen maailma ilahduttaa ja kaunistaa tyyliäsi. Upeiden laatukorujen kuningatar SNÖ of Sweden pukee yllesi ripauksen ensiluokkaista glamouria!

SNÖ of Sweden -merkin suunnittelussa ja korujen toteutuksessa on käytetty runsaasti pieniä yksityiskohtia, joilla koruihin on saatu syntymään hienostunutta vintage-tyylistä tunnelmaa! Inspiraatiota korujen syntyyn ovat tuoneet klassiset korumallit, vivahteikkaat värisävyt ja ajaton näyttävyys. Myös runsas romanttisuus kukkii ylitsevuotavan kauniina SNÖ of Sweden -koruissa. Koruissa näkyy tyylejä, joita on poimittu ja korkealaatuisella maulla sekoitettu eri vuosikymmenten huipuilta. Esimerkiksi klassiset ketjut sekä suurikokoiset kivet näyttäytyvät koruissa monipuolisesti, ja näillä ikisuosikeilla saatkin terästettyä ilmettäsi muodikkaasti!

SNÖ of Sweden -korut tuovat sädehtivän tyylisi esiin!

Romanttiset trendit näkyvät koruissa runsaina sydänkuviointeina, monipuolisina luontoaiheina sekä herkkinä kukkakuvioina. Valikoimista löytyy myös kauniita eläinkuviointeja. Somistaisiko juuri sinun kasvojesi ilmettä lukuisin kimaltelevin koristein täydennetyt perhoskorvakorut, jotka pilkistävät kauniisti esiin hiusten lomasta? Riippuvat ja suurikokoiset korvakorukaunokaiset koristavat puolestaan lyhythiuksisten daamien tyyliä. Pieniä nappikorvakoruja löytyy helmillä sekä kauniilla kivillä.

SNÖ of Sweden -koruja löytyy vaihtelevissa värisävyissä ja ne toimivat erinomaisesti niin tummien kuin vaaleidenkin asukokonaisuuksien koristajina. Aina tyylikästä hopeaa löytyy niin simppelin yksinkertaisena kuin lasikivin ja kimaltelevin koristein kuorrutettuinakin. Kullansävyjen ystäville löytyy ihastuttavia vaihtoehtoja. Vahvan värinen ja huipputrendikäs keltakulta tuo väriä ja retrotyylistä syvyyttä korujen ilmeeseen. Kaunis punakulta puolestaan tuo naisellista hempeyttä roosaan taittavalla sävyllään.

SNÖ of Sweden -korut viimeistelevät tyylisi niin iltapukujuhliin lähtiessä kuin arkiseen jakkupukuun pukeutuessa. Näyttävä suurikokoinen rannekoru, kristallin tavoin kimaltava siro ranneketju tai asenteellinen kettinkiä muistuttava ketju ? mikä näistä kuvastaisi omaa tyyliäsi parhaiten?

Yhdistele ja sekoita