Mallisto

146 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Klassisia, tyylikkäitä, ajattomia – saksalaismerkki Lloyd on jo yli 120 vuoden ajan edustanut eleganssin ja mukavuuden tyylitietoista yhdistelmää ja muodostunut bisnesmuotipiireissä käsitteeksi. Perinteikäs yritys perustettiin Bremenissä jo vuonna 1888 ja se on alusta alkaen erikoistunut laadukkaiden kenkien tuotantoon. Tarkkaan valitut materiaalit, täydellinen istuvuus ja tyylikäs design ovat tähän päivään saakka säilyneet tärkeänä osana brändin itselleen asettamia vaatimuksia.

Elegantteja tai rentoja nauhakenkiä, arvokkaita nahkatennareita tai muodikkaita loafereita... Lloydin miestenkenkien valikoima on monipuolinen ja tarjoaa tyylikkäät, klassiset kengät tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mallistosta löytyy sopiva pari myös jokaiseen pukukoodiin – oli tyylisi sitten business casual, business attire, smart casual tai business formal. Lloydilta sinun ei tarvitse palata tyhjin käsin!

Täydelliset Lloyd-kengät jokaiseen pukukoodiin

#BusinessCasual: Tämä pukukoodi pätee epämuodollisissa tilaisuuksissa, kuten rennolla bisnesbrunssilla tai casual friday -tilanteissa. Kenkävalintojen osalta tyyli tarkoittaa rentoja nahkapistokkaita tai loafereita. Erityisen in tällä kaudella ovat yönsiniset pistokkaat trendikkäästä veluurista!

#BusinessAttire: Tällä tarkoitetaan business casual -tyylin hienostuneempaa versiota, jota myös day informal - tai tenue de ville -tyyliksi kutsutaan. Attire-koodi sopii liikematkoille ja bisnestapaamisiin ja edellyttää eleganssia! Valitse siis klassiset, joko tumman eebenpuunruskeat tai antrasiitinväriset broguet tai derbyt.

#BusinessFormal: Tätä muodollista pukukoodia noudattamalla saat ottaa kaiken irti ja pukeutua niin elegantisti ja klassisesti kuin vain mahdollista! Täydelliset kengät tähän tyyliin ovat sileät nahkakengät, joissa on hillitysti kapeneva kärki ja koron sisäsyrjän nurkassa viiste. Tämä ns. gentleman’s corner estää sen, ettei housunlahje kävellessä tartu korkoon kiinni.

#SmartCasual: Tämä tyyli sopii erityisesti liikelounaille, tervetuliaistilaisuuksiin tai rentoihin meet & greet -tapaamisiin työpäivän jälkeen. Pukukoodi sallii hiukan enemmän vapautta ja on kuin luotu Lloydin elegantteja nahkatennareita varten. Muista kuitenkin valita klassinen, pelkistetyn musta pari!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista