Katalogi

Suositut filtterit
35 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lil’Boo – urbaania katumuotia lapsille

Lil’Boo -vaatemerkki syntyi, kun sen perustajat eivät helposti löytäneet siistejä päähineitä Boo-lempinimeä kantavalle Oscar-pojalleen. Näin sai alkunsa tanskalainen korkealaatuisia päähineitä lapsille valmistava brändi, joka yhdistelee ajankohtaisia trendejä ja katumuotia klassisiin lasten päähineisiin.

Lil’Boo yhdistelee laadukkaissa tuotteissaan aikuisten ja lasten muotia, mutta pitää designissaan aina leikkisän sivujuonteen mukana. Vaatemerkin päähineet ovat aktiivisten lasten mukavia ja rentoja vaatteita, joita voi käyttää taaperoiästä pitkälle esiteini-ikään asti. Mikään ei estä pientä lastakaan käyttämästä tyylikästä päähinettä!

Pienimmille lapsille soveltuvat hienosti moneen säähän käyvät balaclavat, joita löytyy ohuina trikooversioina sekä selkeästi viileämpiin keleihin sopivina. Värivaihtoehdot pysyttelevät siistin yksivärisissä ja raidallisissa versioissa. Reteän tyylikkäitä lippalakkeja löydät Lil’Boo-valikoimasta lukuisia. Valinnan tekeminen jo jokusen vuoden ikää kartuttaneen lapsen kanssa yhdessä verkkokauppaamme selaillen on mainio tapa antaa lapselle hieman päätäntävaltaa. Ostosten tekeminen yhdessä lasten kanssa voi olla hauskaa, erityisesti kun ei tarvitse kodin rauhasta lähteä kauppoihin hortoilemaan!

Lapsellakin voi olla muodikas päähine

Miksi vain aikuiset saisivat käyttää trendikkäitä päähineitä? Lapset ovat katumuodin todellisia airueita. He ovat ensimmäisinä aamulla skeittipaikalla ja leikkipuistossa tai muuten vain kirmaamassa kavereiden kanssa pihalla. Onhan se entistä mukavampaa puuhaa, kun päässä on tyylikäs päähine!

Skandinaaviseen tyyliin varsin selkeitä linjoja ja selkeitä tuotteita tarjoava Lil’Boo-valikoima on Zalandolla oiva paikka lasten päähineiden löytämiseen. Rentojen ja ennen kaikkea mukavien sekä laadukkaiden päähineiden joukosta löydät lapselle mieluisan päähineen jokaista vuodenaikaa varten.

Kesäisten kalastajahattujen, moneen säähän sopivien balaclava-päähineiden ja monipuolisen lippalakkivalikoiman lisäksi löydät Zalandolta Lil’Boo-vaatemerkin hienot talvipipot sekä kätevällä narulla leuan alta kiinnitettävät kesähatut. Kelpaisiko perheen pienokaiselle sininen tai punainen kesähattu rantalomalle? Tai jokin monista hauskanvärisistä lippalakeista? Valinnanvaraa on paljon, ja viimeistään nyt myös lapselle voi hankkia laadukkaan ja mukavan päähineen.

Lapsissa ja luonnonmukaisissa materiaaleissa on tulevaisuus

Perinteisen sanonnan mukaan lapsissa on tulevaisuus. Muodin ja vaatteiden maailmassa tulevaisuus on myös kestävää kehitystä tukevissa valmistus- ja materiaaliratkaisuissa. Monet Lil’Boo-päähineet kantavatkin meillä Zalandolla vihreää kestävä kehitys -merkkiä, josta näkee suoraan, että kyseiset tuotteet on valmistettu luonnonmukaisemmilla tavoilla.

Vettä säästävin menetelmin ja ilman kemikaaleja kasvatettuja materiaaleja vähintään puolet sisältävä kalastajahattumalli ovat kesäisin pienelle kulkijalle erittäin hyvä päähine. Se suojaa päätä porottavalta auringolta sekä silmiä auringon säteiltä. Myöskään pieni sade ei haittaa samalla lailla, kun päähine estää sadepisaroiden pääsyn suoraan silmiin.

Toinen loistava esimerkki Lil’Boo-merkin luonnonmukaisesti valmistetuista tuotteista on klassisen peruspipo, jota on saatavilla sinisenä ja vaaleanpunaisena. Aina varmaa perusmallia on saatavilla parissa eri kokoluokassa, joten löydät mieluisan vaihtoehdon sekä taaperolle että esiteinille. Pipot on valmistettu vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Kestävyys ja laatu eivät tästä ole kärsineet, mutta valmistus on rasittanut luontoa hieman vähemmän.