Mallisto

Suositut filtterit
1 314 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ARKET-vaatteet ja asut arkeen ja juhlaan

Horjumatonta Pohjoismaalaista tyyliä tarjoava ARKET on merkki, joka seisoo sanojensa takana taatessaan modernia tyyliä kaikenlaisille pukeutujille ja sekä arkeen että juhlaan. Huolella valikoidut värit, tarkka suunnittelu ja laaja valikoima erilaisia kuoseja takaavat sen, että erilaisia vaatteita yhdistelemällä voi luoda niin trendikkäitä kuin klassisempiakin asukokonaisuuksia. Jokainen vaate on kuin taideteos, jota sopii esitellä sekä kaupungin kaduilla, rennommassa koti-illassa että arvokkaammilla illalliskutsuilla.

ARKET-vaatteiden ja asusteiden ainutlaatuisuus tarkoittaa, ettei vastaavia vaatekappaleita muualta löydykään. Niinpä niiden avulla on helppo korostaa omaa yksilöllistä tyyliään tai jopa hieman leikitellä sillä. Klassisten pukupaitojen ja rentojen raitakuosien lisäksi löydät myös esimerkiksi kesäisiä kukkamekkoja sekä pirteitä, neonvärisiä hameita sekä college-paitoja. Zalandon valikoima on niin kattava, että siitä ammentaa useammankin erilaisen asukokonaisuuden.

Tee pukeutumisesta jälleen hauskaa ja välty turhilta asukriiseiltä. ARKET-vaatteet on tehty kääntämään katseita ja erottumaan massasta, joten ne ovat aina varma valinta, kun haluaa tehdä hyvän vaikutelman. Rikastuta siis vaatekaappiasi ja tilaa suosikkisi Zalandolta. Nopealla toimituksella saat ne perille jo ennen seuraavan viikonlopun juhlia.

ARKET-vaatteet takaavat korkean laadun sekä mukavuuden

Imartelevien leikkausten, herkullisten värien sekä näyttävien yksityiskohtien lisäksi ARKET-vaatteet ja -asusteet tarjoavat myös mukavuutta. Ne on suunniteltu erilaisten pukeutujien tarpeita silmällä pitäen ja tarkasti jokaista saumaa myöten. Materiaaleja valitessa on panostettu korkeaan laatuun, joten vaatteet eivät purista, hierrä tai hidasta menoa muullakaan tavalla, vaan venyvät tarvittaessa, palautuen kuitenkin aina muotoonsa. Kangasvaihtoehtoja on lukuisia aina hengittävästä puuvillasta kevyeen pellavaan, lämpimään villaan ja pehmoiseen kashmiriin.

Myös jokaiseen säähän ja tarpeeseen on tarjolla sopivaa vaatetta. ARKETin mallistosta löydät kaikenlaista päällepantavaa aina lämpimistä takeista t-paitoihin sekä villapuseroista kevyisiin kangashousuihin. Älä siis turhaan palele talvella, kun päähän voi vetää korvien suojaksi pipon ja viimalta suojautua pitkällä takilla. Kesää varten löytyy sitten niin toppia, shortsia kuin lyhyempää hamettakin.

Meille Zalandolla on tärkeää, että vaatteet istuvat kuin toinen iho ja että koet olosi niissä mukavaksi. Siksi olemme koonneet laajan valikoiman erilaisia ARKET-vaatteita sekä -asusteita, josta löydät varmasti mieleisesi joko itsellesi tai vaikkapa lahjaksi.

Huomioi myös huominen

Vaatteiden korkea laatu takaa myös kestävyyden kovemmassakin kulutuksessa. Niinpä laatuun ja kestävyyteen kannattaakin panostaa. Kestävä vaate on myös ympäristön kannalta järkevä kulutustuote ja viisas hankinta tänä päivänä, kun vastuullisuuden merkitys nostaa päätään myös pukeutumisessa. Näitä ARKET -vaatteita voit siis käyttää useammankin kauden, sillä ne eivät nukkaannu tai reikiinny ensimmäisellä käyttökerralla.

Säästä luonnonvaroja myös jälkipolville. Zalandon valikoimasta löydät useita kestävän kehityksen leimaa kantavia vaatteita, jotka takaavat sen, ettet joudu kompensoimaan tyyliäsi enää yrittäessäsi valita vastuullisesti.

Käy tutustumassa mallistoomme ja nappaa omasi pois. Muistathan myös huoltaa uusia suosikkivaatteitasi annettujen ohjeiden mukaan, niin ne palvelevat sinua vielä pitkään.