Katalogi

Suositut filtterit
61 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Deuter on kumppanisi, missä ikinä oletkin

Reppuja ja laukkuja on yhtä paljon erilaisia kuin tilanteitakin, joissa niitä välttämättä tarvitsemme. Oli kyse sitten päiväretkestä, pidemmästä matkasta tai tavallisesta arjesta, jokainen hetki tarvitsee oman kantoratkaisunsa. Repun tai jopa rinkan, joka on tarkoituksenmukainen, oikean kokoinen ja toimiva. Saksalaisen valmistajan erittäin laaja mallisto vastaa tähän haasteeseen, tarjoten sinulle sopivan ratkaisun jokaiseen tilanteeseen, jota voit vain elämässäsi kuvitella kohtaavasi.

Sillä on aina merkitystä, millaisen repun tai rinkan hankit. Hyvä reppu on laadukas mutta tyylikäs. Se kestää niitä haasteita joita matkallasi tai arjessa kohtaat, suojaten tavaroitasi ja arvoesineitäsi säältä ja muilta uhilta. Toisaalta haluat repun, jota kannat mielelläsi. Reppusi tai rinkkasi täytyy sopia selkään, tukea ja istua hyvin sekä olla täyteen pakattunakin miellyttävä kantaa pitkiäkin matkoja. Tärkeää on myös oikea koko, käytännöllisyys ja juuri sinulle sopivat ominaisuudet, kuten mahdollisuus organisoida tavarat järkevästi.

Brändin mallisto keskittyy laatuun, tyylikkyyteen ja ehdottomaan käytännöllisyyteen. Jokainen tuote on suunniteltu ergonomiaa silmällä pitäen. Pehmustetut hihnat, vyötäröhihnat ja niiden säädöt ovat juuri sellaiset, kuin luottorepultasi tai -rinkaltasi haluat. Saat tärkeimpien tavaroittesi kantamiseen kumppanin, joka mukautuu juuri sinun kannettavaksesi täydellisesti.

Deuter on tunnettu ja luotettava merkki

Saksalainen valmistaja tunnetaan laadustaan. Jo vuodesta 1898 brändi on tarjonnut reppuja ja laukkuja erilaisiin tarpeisiin, nykymalliston ollessa erityisesti aktiivisten ihmisten keskuudessa jo käsite. Malliston tuotteita käytetään arjen lisäksi paljon erilaisissa harrastuksissa ja urheilussa, erityisesti vuorikiipeilyn, vaelluksen ja talvilajien ollessa valmistajan tärkeimpiä ja perinteisimpiä huomion kohteita.

Valmistaja panostaa kestävään kehitykseen ja kuuluu useisiin erilaisiin ohjelmiin, joissa määritellään standardeja esimerkiksi ympäristöystävällisyydelle sekä työoloille tuotteiden valmistuksessa. Eräs brändin kestävän kehityksen periaatteita on kuitenkin se, että yrityksen tuotteita ei tarvitsisi heittää pois vaan ne olisivat mahdollisuuksien mukaan korjattavissa. Tästä syystä valmistaja tarjoaa tuotteisiin varaosien kuten hihnojen lisäksi myös korjauspalvelua. Useimpiin tuotteisiin saa kahden vuoden takuun, mutta senkin jälkeen repun, laukun tai rinkan voi lähettää valmistajalle korjattavaksi.

Ajatuksena tuotteissa onkin se, että hankit minkä tahansa repun tai rinkan, se kulkee mukanasi pitkään. Valmistajan periaate on tehdä tuotteita käytettäväksi luonnossa, erityisesti esimerkiksi vuoristo-olosuhteissa. Arkeen tarkoitetut reput ja urban explorer -tyyppiset tuotteet on tehty näillä samoilla standardeilla, joten valitsit mallistosta minkä tahansa tuotteen – se on tehty toimivaksi ja kestämään.

Laaja valikoima sopii moniin tilanteisiin

Tarvitsetko tilavaa mutta käytännöllistä reppua arkeen tai lyhyelle matkalle? Reppuja on erikokoisia ja -mallisia. Ne ovat ajattomia ja tyylikkäitä ja erityisesti urbaaniin ulkoiluun suunniteltuja. Valitse lukuisista malleista tarpeesi mukaan esimerkiksi kypäräkiinnikkeellä varustettu reppu. Urban explorer -tyyppisissä repuissa vaellusreppujen laatu, järkevä suunnittelu ja mukava kannettavuus kohtaavat kätevän koon ja urbaanin tyylikkyyden. Monipuolisesta mallistosta löydät sopivan kokoisen ja -tyyppisen repun juuri omaa käyttötarkoitustasi varten.

Mallistosta löytyy myös erilaisia rinkkoja, niin hieman kompaktimpia kuten myös reiluja, suuremman kantokyvyn vaellustuotteita. Valmistajan periaate on ollut tehdä rinkat vuoristokäyttöön, joten ne on jokaiselta yksityiskohdaltaan suunniteltu säänkestäviksi ja erilaisia sadesuojia on saatavilla. Tuotteet on myös tehty kovaan käyttöön ja ehdottoman luotettavaksi. Erityisesti pitkillä vaelluksilla rinkan kanto-ominaisuudet korostuvat. Valmistajan yli 100 vuoden kokemus tarjoaa selällesi markkinoiden parasta ergonomiaa myös rinkan painon lisääntyessä.

Löydät mallistosta myös urheilukassi- ja duffelbag-vaihtoehdot esimerkiksi varuste- ja tai treenikassitarpeisiin. Tutustu myös sling-tyyppisiin olkalaukkuihin, jotka ovat käteviä ja kevyitä laukkuja pienempiä varustetarpeita varten. Mallistosta löytyy vaihtoehtoja myös lapsille. Perheen pienimpienkään ei tarvitse tinkiä laadusta, sillä lasten tuotteissa laatu on täsmälleen samaa kuin aikuisten malleissa.