Suositut filtterit
155 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Faithful the brand kuljettaa ajatukset kesään ja auringon alle

Australialainen Sarah-Jane Abrahams ja norjalainen Helle Them-Enger tapasivat Balilla, Indonediassa, ja huomasivat jakavansa samanlaisen tyylitajun ja seikkailuhengen. Yhdessä he perustivat Faithful the brandin vuonna 2012, ja nykyään se on maailmanlaajuisesti myyty, mutta arvoilleen rehellisenä pysynyt vaatemerkki. Innoituksensa Faithful the brand saa matkustuksesta: se toivoo siirtävänsä käyttäjänsä ajatukset arjesta vapauteen ja lomatunnelmiin lämpimän auringon alle.

Merkki tunnetaan vintagehenkisistä printeistään ja yksilöllisistä asuista, jotka ovat Balin paikallisten käsityönä valmistamia. Abrahams ja Them-Enger asuvat lähellä tuottajia ja haluavat tuntea heidät läpikotaisin, jotta he pystyvät tukemaan näitä vaatteiden valmistuksessa. Merkille työskentelee yli 1 000 artisaania ympäri Indonesiaa ja merkki haluaa olla tukemassa myös käsityöläisyyden säilymistä kulttuurissa. Huomaat vaatteiden korkean laadun erityisesti yksityiskohtaisissa vaatteissa, kuten mekoissa, joissa solmut luovat kontrastia kauniiseen kankaaseen. Faithful the brandin vaatteet pyritään tekemään mahdollisimman kauniisti laskeutuviksi, jotta niitä olisi rentoa ja helppoa käyttää.

Faithful the brand nostaa eettisyyden ja toiminnan läpinäkyvyyden kunniaan

Faithful the brandille on tärkeää tuottaa sekä sosiaalisesti että ekologisesti vastuullista muotia. Tuotteet valmistetaan perheyrityksissä, jotka ovat sitoutuneet toimimaan eettisesti. Vaatteista maksetaan tekijöilleen vaativuuden mukaan ja artesaanit saavat itse määrittää, kuinka paljon työskentelevät. Balilla vaatteiden laatu tarkastetaan brändin omien työntekijöiden toimesta ennen niiden toimittamista myyntiin. Jos myös käyttäjä sitoutuu pitämään vaatteistaan huolta, on malliston vaatteilla kaapissasi ja ylläsi edessä pitkä elinikä.

Faithful the brand käyttää vaatteissaan kuituja ja kankaita, joiden ympäristökuorma on mahdollisimman pieni. Se pitää huolen, ettei käytä vaatteissaan haitallisia kemikaaleja. Materiaaleina merkki käyttää muun muassa eurooppalaista pellavaa, lenzing™ ecovero™ -kuituja, kierrätettyä polyesteriä ja lyocellia. Nyloninsa merkki saa käytetyistä kalastusverkoista ja muusta meriin päätyvästä jätteestä. Merkille on myönnetty B Corp -sertifikaatti, joka myönnetään kaupallisille yrityksille, joiden merkitys maailmalle on positiivinen eli täyttää ympäristö- ja yhteiskunnalliset vaatimukset ja on toiminnassaan läpinäkyvä.

Merkin vaatteet ovat leikkaukseltaan klassisia, vaikka herättävätkin lomafiiliksen. Voit luottaa siihen, että Zalandolta shoppaamasi puuvillainen kesämekko tai pellavainen maksihame sopivat vaatekaappiisi ja tyyliisi vielä tulevinakin vuosina. Vaatteet on tehty kestämään ja vaikka hameen kaveriksi puettu t-paita saattaa vaihtua toiseen, hame pysyy.

Faithful the brand ja ikuinen kesä

Selaamalla Zalandon valikoimaa, löydät suosikkisi Faithfulin mallistosta. Valitsisitko kauniisti laskeutuvan, ilmavasta viskoosista valmistetun mekon romanttisesta kankaasta… vai ehkä sittenkin rohkeammasta kuosista tehdyn pellavaisen mekon, joka paljastaa kylkesi tuoden asuun mielenkiintoisen kontrastin? Mallistosta löydät myös puuvillaiset minimekot, joihin puhvimekot tuovat leikkisyyttä ja eleganssia. Yhdistä mekko säihkyviin verkkosukkiin ja korkkareihin ja olet valmis yöelämään.

Faithful the brandilta löydät myös rennot pellavahousut ja hellepäivien topit. Malliston vaatteista tulee mieleen kuuman hiekan tuntu varpaissa ja kävely vesirajassa auringon laskiessa mereen. Täydellisiä vaatteita kesään siis.