Suositut filtterit
1 142 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sopivasti charmia ja huolettomuutta sisältävä kokonaisuus on skarppi valinta, joka ei jätä kylmäksi vaativintakaan tyyliniekkaa. Räätälöidyn raikasta lookia etsiessäsi katsasta autenttinen Hackett, joka on rennon tyylikkäiden muotikappaleiden taitaja. Sen mallistoissa selkeälinjaisuus kohtaa modernin leikkisän tyylisilmän!

Hackett tarjoaa huolitellun modernia muodikkuutta

Brittiläinen Hackett edustaa arkipukeutumisen laatutietoisen freesejä täsmävalintoja. Lontoosta ponnistanut vaatetaituri onkin tunnettu kaikenikäisten tyyliherrojen keskuudessa vankkumattoman muodikkuuden pioneerina. Särmikkäällä twistillä varustettu valikoima ei jätä neuvoitta niin ajattomien klassikkopukineiden tai rennon sporttimuodinkaan ystäviä. Hackettin luomuksia voikin bongata esimerkiksi kansainvälisiltä huippu-urheilun areenoilta kuin myös arkipukeutumisen ylellisyyttä vaalivien tyylittelijöiden yltä. Traditionaalisen linjakkuuden ja modernin muodin yhdistäminen on merkin menestysreseptin tehokkain ainesosa. Raikkaiden kuosien ja huoliteltujen leikkausten maailma antaa tilaa persoonallisille tyylikomboille, joista ei huoletonta itsevarmuutta puutu. Ryhdikkään leikkisät mallistot päivittävät vaatekaapin kulmakiviä simppelillä tyyli-ilmeellä. Repertuaari tuo vetovoimaisen tyylin osaksi arkipäivääsi, olipa kyseessä sitten aktiivisen elämäntavan tai päivälliskutsujen pukukoodi!

Hackettin valikoima tarjoaa avaimet vaivattoman selkeälinjaisiin tyylikomboihin. Aistikkaan kestävät materiaalit, ajattoman ikoniset leikkaukset ja yksilöidyt detaljit luovat modernin miehekkään vaatetuksen peruspilarit. Pelkistetyn charmikkaan tyylin peruskappaleet löytyvät hyvin istuvien neuleiden ja selkeiden housumallien repertuaarista. Traditionaalinen pikeepaita tuo tyyli-ilmeeseen rentoa ryhdikkyyttä, joka pääsee oikeuksiinsa urbaanissa ympäristössä. Annostele viikonloppureissulle rentoa eleganssia esimerkiksi pehmeän collegen, persoonallisen t-paidan ja matalavartisten kävelykenkien avulla. Valitse kiiltäväpintaiset nauhakengät illalliskutsuille, ja tien tenniskentälle taitat kevyesti purjehduskenkien siivittämänä. Huolettoman signature-lookin viimeistelevät kekseliään trendikkäät asusteet, jotka henkivät laatutietoisen sulavaa tyyliasennettasi. Hackett on tyylikkyyden aarreaitta myös nuoremmille miehille, joille valikoima esittelee kepeän särmikkäitä muotitärppejä. Repertuaarin värikoodit ulottuvat aina yhtä ajankohtaisesta laivastonsinisestä kevyisiin statement-sävyihin, jotka tuovat uudenlaista jujua vaatekaappisi luottoasusteisiin.

Ilmiömäinen Hackett tuo tyyliisi modernin raikkaita luottovaatteita!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista