Suositut filtterit
326 tuotetta
ruvije
ruvije
ruvije·
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Good American - kaikki, mitä tarvitset ollaksesi tyylikäs

Moderni ja trendikäs Good American tarjoaa juuri sitä, mitä muodin aallon harjalla oleva pukeutuja etsii. Emma Grede ja Khloe Kardashian perustivat merkin vuonna 2016. Brändi haluaa luoda uuden suunnan muodille ottaen kaikki huomioon valmistamissaan vaatteissa. Zalandon valikoimasta löydät brändin vaatteita aina farkuista bikineihin. Materiaalien kirjo on valtava, ja voit valita vaikka söpöt neulotut puuvilla shortsit tai keinonahkaisen topin. Vaatteissa on kauniita leikkauksia, jotka tekevät tavallisesta yksivärisestä topistakin erityisen. Siihen on saatettu lisätä sivuilla hauskat nauhat tai poistaa toinen olkain.

Pienillä yksityiskohdilla jokainen vaatekappale on saatu näyttämään upealta. Vaikka valikoimassa on paljon tyylikästä ja minimalistista mustaa ja valkoista myöskään värejä ja kuoseja ei ole arasteltu. Voit valita villin käärmeennahka printillä varustetun keinonahkaisen takin tai vaikka kirkkaan vihreät puuvillahousut. Rohkea pukeutuja säväyttää pukemalla samaa väriä ja kuosia olevan yläosan ja alaosan. Vaatteiden lisäksi merkiltä löytyy lukuisia näyttäviä bikineitä ja uimapukuja. Bikinit kimaltavat upeissa pinkin ja vihreän sävyissä ja näyttävät upealta rannalla. Uimapukuja löytyy yksiväristen luomusten lisäksi esimerkiksi upeassa eläinkuosissa. Valikoimassa on myös erilaisia ranta-asusteita, joilla nostat ranta-asun täysin uudelle tasolle. Upea kietaisuhame näyttää esimerkiksi upealta bikinien parina. Brändin valikoimassa on myös rentoja vaatteita vapaa-ajan viettoon, jotta voit tuntea itsesi upeaksi myös kotisohvalla.

Ihastuttava Good American tekee pukeutumisesta vaivatonta

Tämä brändi haluaa kehittää koko ajan muotia ja miten se määritellään. Kansainvälinen tiimi brändin takana haluaa luoda mukavuutta ja tukea naisia ympäri maailman. Vaatteiden valmistuksessa käytetään vaatealan parhaita standardeja ja innovoidaan jatkuvasti, jotta voidaan ottaa käyttöön uusia tekniikoita. Kun vaatteet istuvat hyvin tulee pukeutumisesta vaivatonta ja hauskaa. Sitähän pukeutumisen pitäisi juuri olla, tehdä vaatteiden käyttäjän olo mukavaksi ja itsevarmaksi. Good American -merkin kohdalla kaikki alkoi farkuista, mutta nyt valikoimasta löytyy kaikkea muutakin pukeutumiseen liittyvää. Pukeutuminen ja itsensä ilmaisu vaatteilla kuuluu kaikille ja tämän merkin valikoima tekee sen myös mahdolliseksi.

Trendikäs brändi tuo vaatteita kaiken kokoisille ihmisille

Merkille on ollut tärkeää tarjota heti ensimmäisestä päivästä lähtien laatua ja tyyliä jokaisessa koossa. He ovat sitoutuneet haastamaan alaan liittyviä normeja, jotta voisivat tarjota valikoiman vaatteita, joka sopii kaikille. Vaatteita löytyy koosta xs aina 4XL-kokoon asti. Jokainen malliston vaatekappale on kolmen kokoluokan mallissa, jotta kukin voi löytää täydellisesti istuvan vaatteen. Laadukas kangas ja hellittämätön pakkomielle istuvuuden suhteen, tinkimättä mukavuudesta, auttavat tuntemaan olon itsevarmemmaksi. Tämän merkin kohdalla kuka vain voi pukeutua tyylikkäästi ja mukavasti koosta riippumatta. Etsitpä sitten vaatteita arkeen tai juhlaan, löydät varmasti jotain upeaa päällepantavaa Good American -brändiltä ja kokea itsensä upeaksi ja itsevarmaksi juuri sellaisena kuin olet. Klikkaa itsesi Zalando Loungeen ja nappaa oma uusi lempiasusi!