Mallisto

Suositut filtterit
382 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Monipuolinen EDITED – naisten vaatteet jokaiseen päivään

EDITED on vuonna 2014 perustettu vaatemerkki, joka tarjoaa erittäin monipuolisen kattauksen naisten vaatteita arkiasusteista juhlavampaan vaatetukseen. Brändin valikoimasta löydät runsaasti ajattomia vaatekappaleita, kuten myös aivan viimeisintä muotia olevia tyylejä, joilla laadukkaista vaatteista pitävän on helppo pukeutua sekä arkeen että juhlaan. Merkin vaatteilla on helppo luoda monenlaisia asukokonaisuuksia perinteisestä arkipukeutumisesta kokeilevampiin yhdistelmiin.

Aina ajan tasalla muotokielensä kanssa olevan brändin tuotteista on helppo valikoida mieluisa vaate monenlaisiin fiiliksiin. Vaatemerkin tyyliin kuuluukin tuoda markkinoille useita erilaisia vaatemalleja vuosittain, joiden inspiroivilla printeillä ja imartelevilla leikkauksilla jokainen pukeutuja saa tuotua esiin parhaan version itsestään vuoden jokaisena päivänä.

Nykyaikaisen vaatemerkin tavoille ominaisesti myös EDITED panostaa jatkuvasti enemmän kestävään kehitykseen ja pyrkii kehittämään toimintaansa mahdollisimman ympäristöystävälliseen suuntaan. Tästä osoituksena meillä Zalandolla tarjolla olevasta reilusta brändin valikoimasta monet tuotteista ovat merkitty vihreillä kestävä kehitys-merkeillä, joka tarkoittaa, että tuotteiden valmistuksessa on käytetty joko kierrätettyjä tai luomumateriaaleja. Näin valmistusprosessi kuluttaa luontoa vähemmän.

EDITED: Mukavuutta ja tyyliä tarjoavaa naisten muotia

Korkealaatuista ja kestävää naisten muotia täynnä oleva EDITED-mallisto on oivallinen yhdistelmä persoonallisuutta ja tyylikkyyttä. Brändin tuotteissa muodikkuus yhdistyy myös mukavuuteen ja vaatemerkin tuotteita voikin hyvällä omalla tunnolla sanoa helppokäyttöisiksi. Hyvänä esimerkkinä toimivat ihastuttavissa väreissä löytyvät luomupuuvillasta valmistetut collegepaidat.

Suhtaudutko intohimoisesti muotiin ja haluaisit kenties pukeutua muodikkaasti jokaiseen päivään? EDITED saattaa hyvinkin olla etsimäsi merkki. Brändin suunnittelijoiden intohimoinen suhtautuminen korkeaan laatuun ja muotiin näkyy vaatemerkin tuotteissa, joissa yhdistyy muodikkuuden ja mukavuuden lisäksi inspiroivan pukeutumisen tarjoama ilo ja erilaisten kokonaisuuksien kokeilemisen hauskuus.

Tyylikäs pukeutuminen ei ole vain illanviettoon tai juhliin tarkoitettu etuoikeus. EDITED tarjoaa myös arjen käänteisiin loistavasti sopivia, mutta silti trendikkäitä vaatteita lukemattomista mukavista paidoista mekkoihin ja hameisiin. Haluatpa sitten pukeutua laadukkaisiin vaatteisiin koulupäivään, työpaikalle tai vapaa-ajalle, tällä merkillä on sinulle tarjottavaa.

Löydä mieluisimmat asukokonaisuudet

EDITEDin valikoimista on helppo löytää juuri tarvitsemiasi yksittäisiä vaatekappaleita. Kattavasta tuotekirjosta on kuitenkin myös erityisen kätevää koota monenlaisiin fiiliksiin ja tilanteisiin erilaisia asukokonaisuuksia. Brändin tyylille ominaisesti nimenomaan monenlaiset ja monen kokoiset naiset voivat löytää kerrassaan upeita eri tyylisiä sommitelmia merkin laadukkaista vaatteista.

Asennetta ja särmää saa monenlaisilla nahkavaatteilla ja tyttömäistä viehkeyttä kauniilla kuoseilla varustetuilla hameilla ja mekoilla. Vaatemerkki kannustaa kuitenkin myös hyvällä valikoimallaan kokeilemaan ja toteuttamaan rohkeasti omaa tyyliä. Pääasia kuitenkin on, että löydät juuri itsellesi mieluisan kokonaisuuden mukavissa väreissä.

Jatkuvasti lisää luonnonmukaisesti valmistettuja tuotteita kuten lukuisia toppeja ja neuleita valikoimiinsa lisäävä EDITED soveltuu hienosti myös kestävää kehitystä vaatevalmistajiltaan toivoville asiakkaille. Brändin valikoimasta meillä Zalandolla löydät ihastuttavat yksittäiset vaatekappaleet ja pystyt toisaalta myös kokoamaan helposti jännittävät asukokonaisuudetkin laajan ja laadukkaan valikoiman kirjosta.