Katalogi

Suositut filtterit
24 tuotetta

Tyyliä, tekniikkaa ja toimivuutta - tätä kaikkea on Colmar. Italialainen Colmar on aivan omassa luokassaan urheiluvaatteiden kehittämisessä. Yritys on tullut tunnetuksi huippulaadukkaista talviurheiluvaatteistaan, jotka ovat arvostettuja niin harrastajien kuin ammattilaisten keskuudessa. Merkin valikoimasta löydät kestävät vaatteet ja asusteet ulkoiluun sekä urheiluun. Tutustu naisten, miesten ja lasten mallistoihin ja löydä uudet asut koko perheelle!

Colmar luo huipputeknistä ulkoilumuotia vaativalle

Jo alusta alkaen Colmarin keskeisenä ajatuksena on ollut tehdä vaatteita, joissa yhdistyvät huippuluokan tekninen tutkimus yhdistettynä äärimmäiseen mukavuuteen, eurooppalaista tyylikkyyttä unohtamatta. Yhteistyössä ammattilaisurheilijoiden kanssa yritys käy läpi uusia ideoita ja testaa ja kehittää tuotteitaan saadun palautteen perusteella. Muun muassa Ranskan hiihtomaajoukkue sekä Liechtenstainin alppimaajoukkueen jäsenet ovat pukeutuneet Colmarin vaatteisiin. Myös monet vaativissa olosuhteissa työskentelevät vuoristo-oppaat luottavat merkkiin. Lämmin ja pieneen tilaan pakkautuva kevytuntuvatakki on helppo sujauttaa reppuun mukaan ja ottaa käyttöön tarvittaessa. Jos siis etsit käytännöllisiä ja hyvännäköisiä ulkoiluvaatteita, lähde kohti uusia seikkailuja Colmarin kanssa!

Alppimuodin pioneeri

Colmar on valloittanut laskettelurinteet kotimaassaan Italiassa ja ympäri maailman jo vuodesta 1932 lähtien. Yritys valmisti ensin miesten hattuja, asusteita sekä työhaalareita, kunnes 1930-luvulla vedenkestäväksi ja kutistumattomaksi käsitellystä puuvillasta keksittiin tehdä laskuasu legendaariselle nopeuslaskijalle Leo Gasperlille. Tämä asu oli kaukana tämän päivän aerodynaamisista hiihtopuvuista. Kyseessä oli nimittäin viitta, joka toimi eräänlaisena purjeena ja liitimenä. 50-luvun vaiheilla Colmar valmisti teknisiä varusteita Italian hiihtojoukkueelle ja aloitti yhteistyön myös Italian talviurheiluliiton kanssa. Samoihin aikoihin yritys kehitti kaikkien tuulipuvun takkien äidin: windbrakerina tunnetun vedenkestävän tuulitakin isolla etutaskulla, leveillä hihoilla ja hupulla. Näin yrityksen suunta alkoi muotoutua nykyiselle linjalleen ja yrityksestä tuli yksi tunnetuimmista hiihtourheiluvaatteiden valmistajista.

Yhdistele ja sekoita