Mallisto

Suositut filtterit
119 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Yli sadan vuoden ikään ehtinyt ruotsalainen Didriksons on ulkoilun ystävien luottomerkki, joka tunnetaan erityisesti sadevaatteistaan. Satoi tai paistoi, Didriksons tuo suojaa ja tyyliä jokaisen pukeutujan makuun.

Didriksons suojaa sateelta, viimalta ja kylmyydeltä iloisella asenteella

Ruotsalaisen ulkoiluvaatevalmistaja Didriksonin filosofia ja tuotteiden suunnittelu perustuu yksinkertaiseen, lähes zeniläiseen ajatukseen: luontoa tai säiden haltijoita vastaan ei tule taistella, vaan mukautua vallitseviin olosuhteisiin ja ottaa niistä kaikki ilo irti. Tällä asenteella ruotsalaisyritys on porskuttanut menestyksekkäästi jo yli sadan vuoden ajan niin vaakasuorassa kaatosateessa, lumimyrskyssä kuin paukkupakkasessakin. Julius ja Hanna Didriksonin vuonna 1913 perustama yritys aloitti toimintansa Ruotsin länsirannikon Grundsundissa valmistamalla työvaatteita paikallisille kalastajille. Tuotannon perusperiaatteet olivat jo tuolloin samat kuin nykyäänkin: Didrikssonit pyrkivät valmistamaan mahdollisimman mukavia ja hyvin suojaavia vaatteita, jotka toisivat käyttäjilleen iloa paitsi teknisten ominaisuuksiensa myös tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Olennaista oli myös innovointi ja eteenpäin katsominen - Didriksonit tahtoivat valmistaa yhä modernimpia, mukavampia ja kevyempiä ulkovaatteita ja toimia oman alansa edelläkävijöinä. Samat periaatteet ohjaavat yrityksen toimintaa yli sata vuotta myöhemmin, sillä erotuksella että käyttäjäkunta on laajentunut ruotsalaisesta kalastajakylästä kansainvälisille muotikaduille ja tänä päivänä tuotantoa ohjaa paitsi tekninen myös ekologinen painotus.

Luo säänkestävä kaupunkityyli tai lähde samoilemaan metsien syvyyksiin

Perheyrityksenä toimintansa aloittanut Didriksons on arvoiltaan edelleen vahvasti perhekeskeinen, ja sen tuotteet on kehitetty kaikenikäisten ulkoilijoiden ylle sopiviksi. Lasten kurankestävä ulkoilutyyli Didriksonsin malliin syntyy esimerkiksi tukevilla henkseleillä varustetuista sade- tai toppahousuista ja värikylläisestä ulkoilutakista vaikkapa raikkaan limen tai pinkin sävyissä. Varttuneemmat ulkoilijat voivat valita oman tyylinsä mukaan esimerkiksi muhkean parkatakin lämpimillä murretuilla sävyillä tai ajattomalla mustalla kuosilla tai pirteillä neonväreillä koristeltua väriloistoa piristämään pohjoisen talvikauden synkkyyttä. Didriksons käyttää tuotteissaan sekä perinteisiä, hyväksi havaittuja materiaaleja että moderneja teknisiä kuituja. Voit suojautua sateelta niin klassisen kumisadetakin kuin kevyen softshell-takin avulla ja lämmitellä kylmässä säässä niin tuhdin villavaatteen kuin kevyen fleecen lämmöllä. Materiaalista riippumatta Didriksonsin vaatteet on valmistettu tyylillä, joka kestää aikaa ja trendien vaihteluita. Näissä vaatteissa voit oppia rakastamaan paitsi ruotsalaista ulkoiluvaatemuotoilua, ehkä jopa pohjolan moninaisia sääolosuhteita!

Yhdistele ja sekoita