Katalogi

Suositut filtterit

Etsitkö laadukasta uima-asua, jonka suunnittelussa näkyvät niin muodin klassisen eleganssin kuin uusimpien trendienkin sävyt? Kaipaako laskettelutyylisi käytännöllisyyden ja mukavuuden lisäksi ripausta catwalkien tunnelmaa tai katumuodin rohkeaa asennetta? Saksalaissuosikki Chiemsee osoittaa, että myös urheiluvaatteet voivat henkiä näkemyksellistä ja määrätietoista muotiasennetta.

Saksalainen urheiluvaatetuksen luottomerkki Chiemsee, joka tunnetaan myös nimellä Windsurfing Chiemsee, aloitti toimintansa surffauksesta ja rantaelämästä inspiroituneesta muodista. Maailmanlaajuiseen suosioon se raivasi tiensä esimerkiksi t-paitoja ja takkeja koristaneen, iki-ihanan kenguruprinttinsä myötä. Tänäkin päivänä se tunnetaan uima-asuistaan ja herkullisista printeistä, mutta ennen kaikkea monipuolisesta ja trendikkäästä urheiluvaatetuksesta, joka elää vahvasti ajan hermoilla. Ranta-asujen lisäksi sen valikoima kattaa muun muassa talviurheilun sekä vapaa-ajan vaatteiden, laukkujen ja asusteiden maailman – pakkaa sporttikamasi esimerkiksi näyttävään treenikassiin ja arkitavarat tukevaan olkalaukkuun. Chiemseen tuotteet edustavat kestävän käytännöllisyyden, laadukkaiden teknisten ominaisuuksien sekä kekseliään saksalaisen designin liittoa.

Chiemsee tuo muodikasta designia urheiluvaatetukseen

Suuret ja vahvat printit sekä leveät ja värikkäät raidat kuuluvat Chiemseen omaleimaiseen käsialaan. Naisten ja tyttöjen uima-asut hehkuvat herkullisissa auringonlaskun ja korallien sävyissä, leikittelevät kauniilla etnisillä ornamenteilla ja henkivät 2010-luvun urheilumuodin valloittavaa värikkyyttä. Miesten ja poikien uimashortseja on puolestaan tarjolla esimerkiksi ajattoman mustana, sporttisissa sinisen sävyissä tai pirteinä trooppisina kuoseina. Chiemsee osaa myös yllättää – se saattaa tuoda ulottuvillesi esimerkiksi lasketteluhousut, jotka näyttävät aivan farkuilta tai kauniin verryttelyasun, joka sopii myös arjen casual-pukeutumiseen. Brändin suurin inspiraatio tulee muodin, aktiivisen elämän ja sen puitteiden yhdistelmästä – auringonpaiste ja sininen meri antavat lumoavan sävyn ranta-asujen eleganssille, verryttelyasu näyttää parhaimmalta kunnon vauhdin tuomaan flow-tilaan yhdistettynä ja laskettelupuvun design pääsee täyteen oikeuteensa vasta valkoista hankea vasten.

Chiemsee tuo uusimpien muotitrendien vivahteet rannoille, rinteisiin ja aktiiviseen vapaa-aikaan.

Yhdistät helposti