Mallisto / Cath Kidston

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Väri
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Kuosi
  • Sisävuori
  • Uutuudet
  • Toimitus
49 tuotetta

Cath Kidstoniin tiivistyy kaikki se ihanuus, mitä brittiläisellä designilla on annettavanaan maailmalle - sievistelevät mutta runsaat kuvioinnit, klassisen puhtaat linjat ja vintage-eleganssi. Herkuttele värikkäällä laukku- ja reppumuodilla! Cath Kidston tietää, mitä me tytöt haluamme!

Cath Kidstonin laukut ja reput ovat tilavia ja funktionaalisia, mutta niiden paras piirre ehdottomasti on yllätykselliset printit, joissa Kidston on antanut perinteisille brittiläisille arvokankaille kasvojenkohotuksen. Brändi sai alkunsa 1987, kun Kidston perusti pienen verhobutiikin ja myöhemmin alkoi valmistaa kodinsisustustuotteita, esimerkiksi suojia silityslaudoille! Kunnes eräänä päivänä, hän erehtyi tilaamaan liikaa kangasta - neuvokas suunnittelija päätti valmistaa ylijäävästä kankaasta laukkuja. Tiedättekin, miten tarina jatkui - romanttiset, isoäidin verhoista lainatut kukkaprintit, pirteät pallot ja englantilaiset maisemat todella tuovat uutta ilmettä laukkumuotiin! Pintamateriaalina käytetyn vinyylin luoma vahapinta lupaa käyttöystävällisyyden lisäksi nostalgista fiilistä, joka vie jalat alta!

Laukkufanien karkkipäivä on nyt - valitse omasi Cath Kidstonin makeista laukuista!

Jos kaipaat jotain aivan muuta kuin klassista mustaa olkalaukkua tulet ihastumaan näihin laukkuihin. Neliskanttiseen reppuun sujautat läppärisi tai padisi kuin huomaamatta ja mukaan mahtuvat vielä meikkipussi ja lompakkokin - yhdistä Cath Kidstonin upea laukku samankuosiseen lompakkoon. Miten olisi herttainen pallokuviointi pehmentämään tiukkaa bisnestyyliä? Muuten hillityn maskuliininen jakkutyyli saa naisellisen piristysruiskeen värikkäästä repusta.

Shopping bag -malliset laukut ovat täydellisiä viikonloppukavereita - niihin mahtuvat yöpymiseen tarvittavien vaatteiden lisäksi niin treenikamppeet tai ostokset vauhdikkaan shoppailukierroksen jäljiltä. Myös järjestelmällinen pakkaaja ilahtuu, sillä valikoimasta löytyvät myös ihanat toilettipussukat.

Nämä laukut ovat myös oiva lahja ystävälle, joka arvostaa hauskuutta ja huumoria pukeutumisessa. Hulluttelu on aina tervetullutta fashion-lavoille!

Yhdistät helposti