Katalogi

Suositut filtterit
133 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalaisen kenkäsuunnittelija Jens Schøttin perustama Ca'Shott edustaa yksinkertaista ja puhdaslinjaista suunnittelua, jossa viimeistellyt yksityiskohdat ja ensiluokkaiset materiaalit erottavat kengät massasta. Aikaa kestävä laatu ja käytännöllisyys yhdistettynä pelkistettyyn tyylikkyyteen ovat tyypillistä pohjoismaiselle suunnittelulle, eikä Ca'Shott ole poikkeus. Kenkien vahva design saa pehmennystä naisellisista yksityiskohdista, jotka tekevät niistä täydelliset klassisen tyylitajun omaaville naisille, jotka eivät hyppää jokaiseen trendivillitykseen mukaan, mutta arvostavat sitäkin enemmän ajatonta eleganssia ja mukavuutta.

Pelkistettyä tyylikkyyttä ja poikkeuksellista laatua

Tanskalaismerkin perustaja Jens Schøtt oli jo tehnyt ansioikkaan uran kenkäsuunnittelijana eri muotitaloille ennen kuin päätti perustaa oman merkkinsä. Jotain merkin edelläkävijämäisestä asiakasymmärryksestä kertoo se, että vaikka Ca'Shott perustettiin keskellä pahinta finanssikriisiä, siitä tuli menestys. Perustaja itse uskoo tämän olevan juuri tinkimättömän laadun ja täydellisyyttä hipovan suunnitteluprosessin tuotos. Mallistosta löytyy kenkiä moneen makuun, mutta yksiä tähtituotteista ovat ehdottomasti Ca'Shottin supertyylikkäät nilkkurit. Materiaaliksi on valikoitunut parasta mahdollista nahkaa Italiasta ja kengät valmistetaan taitavien artesaanien käsissä Portugalissa. Nilkkureissa on tukevat pohjat, jotka tekevät niistä erittäin kevyet ja mukavat kävellä. Ca'Shottin kengissä voi hyvin siirtyä toimistolta suoraan juhliin, sillä ne ovat ensiluokkaisen mukavuutensa lisäksi myös tyylikkään edustuskelpoiset.

Ca'Shott edustaa tanskalaista designia parhaimmillaan!

Ca'Shottin kengät valmistetaan parhaista luonnonmateriaaleista. Yhdistettynä erinomaiseen istuvuuteen, upeaan muotoiluun ja yksilöllisiin yksityiskohtiin, voi tässä hyvinkin olla seuraava kenkämuodin tähtimerkki. Ca'Shott tosin ei edes yritä juosta viimeisimpien trendien perässä vaan luottaa ennemminkin ajattomaan muotokieleen, joka säilyy tyylikkäänä sesongista toiseen. Merkin tavoitteena on luoda uniikki kokemus kaikille käyttäjilleen, ja kenkiä kerran kokeiltuaan voi hyvillä mielin sanoa, että tässä ollaan onnistuttu!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua