Suositut filtterit
316 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

American Eagle tekee olosi mukavaksi

Arjen pukeutuminen on aina käytännöllistä. Toisaalta haluat tarjota itsellesi mahdollisuuksia, joilla voit yllättää ja ilahduttaa itseäsi. Myös mukava pukeutuminen tyylistä tinkimättä on yksi vaatetuksen pysyvistä arkitrendeistä. American Eaglen mallistot tarjoavat käytännöllisiä vaatteita jokaiseen tyyliin ja makuun. Monipuolisuus ja jatkuvasti uusiutuvat, aina yllättävät mallistot ovat yrityksen tavaramerkki, jota myös asiakkaat kiittävät.

Mallistosta löydät monipuolisesti vaatteita niin työhön kuin vapaa-aikaan. Korkealaatuiset ja kestävät vaatteet ovat brändille kunnia-asia. Vaatteiden istuvuus on suunnittelun eräs keskeisiä periaatteita ja malliston vaatteet myötäilevätkin kehosi muotoja erityisen hyvin. Samaan aikaan erityisen joustavat kankaat huolehtivat siitä, että olosi on aina luonteva ja mukava. Valikoiman. kaikkein istuvimmissakin vaatteissa jokainen asukokonaisuutesi osa tuntuu siltä, kuin päälläsi olisi lempivaatteesi.

Luo asukokonaisuuksia brändin mallistosta luovalla tavalla. Mahdollisuudet puhuttelevat jokaista. Valitse puseron sijaan esimerkiksi erilainen kimono, rento haalari tai repäise rennoilla reisitaskuhousuilla. Tästä valikoimasta löydät aina lempimallisi, oli kyse sitten farkuista tai puserosta. Kevyt, mukava, aina tyylikäs. Nämä ovat yrityksen vaatesuunnittelijoiden tärkeimmät periaatteet.

Erityisen mukava ja monipuolinen farkkumallisto

American Eaglen farkkumallisto on monipuolisuudessaan vailla vertaa. Erilaisia malleja on lukemattomia. Valitsetko houkuttelevan curvyn, slim fitin tarjoaman tyylikkään siluetin vai löysemmän relaxed-mallin? Mukavuus päällä on brändin keskeisiä periaatteita. Malliston joustavimmat denim-farkut tuntuvat parhaimmillaan päällä kuin collegehousuilta, mutta aina istuvuudesta ja tyylistä tinkimättä.

Haluatko siistiä farkkua toimistolle tai rennompaan juhlaan, vai räväkämpää tyyliä, kuten revittyä farkkua? American Eaglen mallistossa on paljon myös luovasti suunniteltuja farkkuja, kuten revittyä denimiä. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja suunnittele oma, räväkkä tyylisi myös niihin hetkiin, kun vaihdat vapaalle ja lähdet esimerkiksi juhlimaan tai klubille. Brändi pyrkii tarjoamaan farkkuja aivan jokaiselle – jokaiseen tilanteeseen.

Eri sesonkeihin ja tilanteisiin löydät mallistosta myös farkkuleggingsejä ja monia erilaisia farkkuhaalareita, jotka tarjoavat mahdollisuuden leikitellä kiinnostavilla ja rohkeillakin asukokonaisuuksilla. Farkuissa on saatavilla lukemattomia erilaisia leikkauksia ja pituuksia, joten mallistosta löydät helposti juuri sinulle sopivan tuotteen. American Eagle tarjoaa paljon vaihtoehtoja, koska kaikki ihmiset ovat erilaisia - ja kaikki käyttävät vaatteita eri tavalla.

Leikittele väreillä tai valitse hillitympi look

American Eaglen mallisto tarjoaa luovasti erilaisia kuvioita, värejä ja materiaaleja. Kevyempään sesonkiin tai tilaisuuteen löydät hillittyjä yksivärisiä vaatteita, jotka sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan. Vai haluatko herättää hieman huomiota, leikitellen raidoilla tai kuvioilla? Yhdistä yksiväriseen farkkuun räväkämpi toppi, joka kiinnittää katseen. Tai vaihda farkut värikkäisiin kangashousuihin, pukeutuen samaan aikaan sekä rennosti että tyylikkäästi.

Myös värikkyys on trendikästä. Tummempien värien vastapainoksi löydät esimerkiksi kevyitä pastellivärejä, jotka sopivat myös hillitympiin tilaisuuksiin. Vai haluatko kiinnittää huomion ja valitset räväkän printin t-paitaan? Yhdistä mukaan maastokuviota tai hieman batiikkia. Amerikkalaisbrändi tarjoaa sinulle mahdollisuuden pukeutua niin hillittyyn kuin räväkkäänkin raitaan. Toisaalta voit valita klassisemman kuvion tai herättää huomiota suurilla yksityiskohdilla. Mallistosta löydät ne vaatteet, joilla kokonaisuudesta tulee juuri sitä, mitä itse haluat. Kaikki vaatteet on luotu erityisen hyvin yhdisteltäviksi. Päästä luovuutesi valloilleen ja valitse Zalandon valikoimasta omat suosikkituotteesi.

Kaikki lähtee siitä, millaiseksi olosi tunne. Näissä vaatteissa voit olla aina tyylikäs ja yllättävä – mutta tinkimättä vähääkään mukavuudesta. Merkin yhdisteltävät eri tyylit tuovat vaatekaappiisi valtavasti mahdollisuuksia, joilla voit löytää oikean kokonaisuuden mihin tahansa tilanteeseen niin arjessa kuin juhlassa. Koska kaikki meistä ovat erilaisia, American Eagle haluaa tarjota runsaasti vaihtoehtoja. Tutustu brändin mallistoon ja suunnittele oma asukokonaisuutesi.