Mallisto

Suositut filtterit
2 605 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö nuorekkaita ja urbaaniin tyyliin sopivia vaatteita, joita voit vaihdella tunnelman ja mielentilan mukaan? Even&Odd on juuri oikea vaatemerkki sinulle! Tämä merkki on suunnattu nuorekkaille naisille ja tytöille, jotka rakastavat tyylien vaihtelua. Even&Oddin valikoima onkin hyvin monipuolinen, ja merkki tarjoaa vaatteita ja kenkiä niin rokkarille ja punkkarille kuin prinsessalle ja fashionistallekin. Näissä vaatteissa ei ole ajateltu ainoastaan trendikkyyttä vaan myös mukavuutta: kaikki vaatteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tuntuvat miellyttäviltä päällä. Even&Oddin talvitakit suojaavat sinua pakkaselta ja huonolta säältä ja mukavantuntuiset ja istuvat trikoomekot pitävät sinut viileinä kuumina kesäpäivinä. Tästä valikoimasta löydät vaatteita ja asusteita moneen tilanteeseen ja tarpeeseen. Even&Oddin valikoimassa on collegetakkeja ja -paitoja, maksimekkoja ja legginssejä, reppuja ja pikkulaukkuja, mitä vain laidasta laitaan!

Even&Odd on aina trendikäs!

Me Zalandolla olemme koonneet kaikki Even&Oddin vaatteet ja asusteet omalle sivulleen, jotta löydät helposti haluamasi tuotteet ja voit ostaa vaikka koko asukokonaisuuden samalta merkiltä. Meiltä löydät upean valikoiman Even&Oddin uniikkeja tuotteita! Verkkokaupan lajittelutoiminnon avulla voit hakea vain suosituimpia tuotteita tai uutuuksia ja lajitella tuotteet hinnan mukaan. Zalandon nettisivujen yläkulmasta voit myös valita esimerkiksi vain mekot ja sitten rajata hakusi Even&Odd-merkkiin, jotta löydät suosikkimerkkisi oikeat tuotteet. Mekkoja onkin tämän merkin valikoimassa monia erilaisia: tarjolla on pitkiä ja väljiä maksimekkoja sekä istuvia ja värikkäitä trikoomekkoja. Jos sen sijaan etsit kenkiä, voit valita koristeniiteillä viimeistellyt avokkaat, jännät korkeavartiset tennarit tai vaikka muodikkaat cowboynilkkurit. Haluatko erottua joukosta? Hanki itsellesi Even&Oddin t-paita hauskalla printillä tai värikkäät raita- tai kukkakuvioiset legginssit.

Even&Odd – varma valinta niin rentoon lookiin kuin säväyttävään juhla-asuunkin

Even &Oddilla ei ole vain kenkiä ja vaatteita vaan myös asusteita: löydä omasi monien huivien ja vöiden ja pipojen joukosta. Tarjolla on kauniilla kuvioilla koristeltuja tuubihuiveja ja mielikuvituksellisilla soljilla varustettuja vöitä. Even&Oddilla on myös laukkuja moneen makuun ja tarpeeseen. Valitse rento ja arkeen sopiva reppu tai eri väreissä tuleva tyylikäs käsilaukku. Jos olet paljon liikkeellä ja tarvitset paljon tavaraa mukaasi, hanki itsellesi jokin monista shopping bag -mallisista laukuista. Even&Odd-merkin vaatteet tarjoavat sinulle samaan aikaan kaunista designia ja käytännöllistä mukavuutta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Valitse tummia sävyjä ja rokkivivahteita konserttiin tai kukallisia kuvioita ja hempeitä värejä kesäpäivän piknikille. Hanki jalkoja miellyttävät nilkkurit tai ballerinat ja pehmeä neuletakki kaupunkikierrokselle tai säväyttävä juhlamekko yöelämään. Even&Odd on aina varma valinta!