Mallisto

2 603 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Even&Odd on rohkea, hauska ja nuorekas muotimerkki, joka on suunnattu modernille, urbaanille naiselle ja tytölle. Jos olet sosiaalinen, aktiivinen ja muotitietoinen ja sydämeltäsi kaupunkilainen, on tämä merkki juuri sinua varten. Even&Odd tarjoaa tyylikästä, raikasta ja tyttömäistä muotia. Malliston vaatteet, asusteet ja kengät tarjoavat jokaiselle jotakin, joten näiden vaatteiden avulla pääset todellakin toteuttamaan omaa tyyliäsi. Muoti ei ole vakavaa, vaan se voi olla myös hulluttelevaa ja leikkisää, kuten tämä nuorekas merkki on oivaltanut.

Tuotemerkki rakastaa leikitellä vastakohdilla, sillä mallistosta löytyy niin vahvoja graafisia kuvioita kuin hempeitä kukkiakin sekä rohkeita perusvärejä pastellivärien rinnalla. Printeillä on uskallettu leikitellä niin vaatteissa kuin jalkineissakin. Etsitpä sitten pelkistettyä mustavalkoista asukokonaisuutta tai hulluttelevan kirjavaa tyyliä, niin tämän merkin tuotteista löydät varmasti etsimäsi. Even&Odd-brändiä kuvastaakin täydellisesti sanat urbaani chic! Vaatteiden ja asusteiden muotokieli nojaa vahvasti koko ajan uusiutuvaan nuorisokulttuuriin. Mallisto on täynnä raikkaita vaatteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa kaduilta nuorten keskuudesta.

Rohkea, hauska ja raikas Even&Odd nuorelle, urbaanille naiselle

Even&Odd on oivaltanut sen, mikä monilta muilta on jäänyt huomaamatta. Nykypäivän muotitietoinen nuori ei halua rajoittaa tyyliään vain yhteen tiettyyn alueeseen. Ja miksipä haluaisikaan, sillä upeita tyylejä ja vaatteita on tarjolla valtava määrä. Siksi tämä eloisa muotimerkki tarjoaa joka päivälle jotakin uutta. Ehkäpä haluat tänään pukeutua pastelleihin ja tyttömäisiin muotoihin ja huomenna pelkkään mustaan ja räväköihin asusteisiin. Ylihuomenna on vuorossa naisellisen chic tyyli maustettuna huikeilla koroilla ja sen jälkeen rento päivä mukavissa kangashousuissa, hulluttelevassa t-paidassa ja printtitennareissa. Sinun ei todellakaan tarvitse tehdä valintaa yhden tyylin välillä, vaan voit toteuttaa niitä kaikkia eri päivinä tai yhdistellä rohkeasti eri tyylejä myös samaan asukokonaisuuteen. Löydät merkin vaatteista ripauksen glamouria, himppusen rockia sekä aavistuksen klassisuutta. Monissa vaatteissa olevat kiinnostavat yksityiskohdat tuovat särmää vaatteen ilmeeseen, kuten pitsit, eläinprintit ja erikoiset leikkaukset. Jos kaipaat metallinhohtoa tai perinteistä raitaa, niin niitäkin löytyy. Valitse mieleisesi vaatteet ja asusteet upeasta valikoimasta ja luo itsellesi juuri sellainen tyyli, jota rakastat!

Yhdistät helposti

Etsitkö nuorekkaita ja urbaaniin tyyliin sopivia vaatteita, joita voit vaihdella tunnelman ja mielentilan mukaan? Even&Odd on juuri oikea vaatemerkki sinulle! Tämä merkki on suunnattu nuorekkaille naisille ja tytöille, jotka rakastavat tyylien vaihtelua. Even&Oddin valikoima onkin hyvin monipuolinen, ja merkki tarjoaa vaatteita ja kenkiä niin rokkarille ja punkkarille kuin prinsessalle ja fashionistallekin. Näissä vaatteissa ei ole ajateltu ainoastaan trendikkyyttä vaan myös mukavuutta: kaikki vaatteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tuntuvat miellyttäviltä päällä. Even&Oddin talvitakit suojaavat sinua pakkaselta ja huonolta säältä ja mukavantuntuiset ja istuvat trikoomekot pitävät sinut viileinä kuumina kesäpäivinä. Tästä valikoimasta löydät vaatteita ja asusteita moneen tilanteeseen ja tarpeeseen. Even&Oddin valikoimassa on collegetakkeja ja -paitoja, maksimekkoja ja legginssejä, reppuja ja pikkulaukkuja, mitä vain laidasta laitaan!

Even&Odd on aina trendikäs!

Me Zalandolla olemme koonneet kaikki Even&Oddin vaatteet ja asusteet omalle sivulleen, jotta löydät helposti haluamasi tuotteet ja voit ostaa vaikka koko asukokonaisuuden samalta merkiltä. Meiltä löydät upean valikoiman Even&Oddin uniikkeja tuotteita! Verkkokaupan lajittelutoiminnon avulla voit hakea vain suosituimpia tuotteita tai uutuuksia ja lajitella tuotteet hinnan mukaan. Zalandon nettisivujen yläkulmasta voit myös valita esimerkiksi vain mekot ja sitten rajata hakusi Even&Odd-merkkiin, jotta löydät suosikkimerkkisi oikeat tuotteet. Mekkoja onkin tämän merkin valikoimassa monia erilaisia: tarjolla on pitkiä ja väljiä maksimekkoja sekä istuvia ja värikkäitä trikoomekkoja. Jos sen sijaan etsit kenkiä, voit valita koristeniiteillä viimeistellyt avokkaat, jännät korkeavartiset tennarit tai vaikka muodikkaat cowboynilkkurit. Haluatko erottua joukosta? Hanki itsellesi Even&Oddin t-paita hauskalla printillä tai värikkäät raita- tai kukkakuvioiset legginssit.

Even&Odd – varma valinta niin rentoon lookiin kuin säväyttävään juhla-asuunkin

Even &Oddilla ei ole vain kenkiä ja vaatteita vaan myös asusteita: löydä omasi monien huivien ja vöiden ja pipojen joukosta. Tarjolla on kauniilla kuvioilla koristeltuja tuubihuiveja ja mielikuvituksellisilla soljilla varustettuja vöitä. Even&Oddilla on myös laukkuja moneen makuun ja tarpeeseen. Valitse rento ja arkeen sopiva reppu tai eri väreissä tuleva tyylikäs käsilaukku. Jos olet paljon liikkeellä ja tarvitset paljon tavaraa mukaasi, hanki itsellesi jokin monista shopping bag -mallisista laukuista. Even&Odd-merkin vaatteet tarjoavat sinulle samaan aikaan kaunista designia ja käytännöllistä mukavuutta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Valitse tummia sävyjä ja rokkivivahteita konserttiin tai kukallisia kuvioita ja hempeitä värejä kesäpäivän piknikille. Hanki jalkoja miellyttävät nilkkurit tai ballerinat ja pehmeä neuletakki kaupunkikierrokselle tai säväyttävä juhlamekko yöelämään. Even&Odd on aina varma valinta!