Katalogi

Suositut filtterit
194 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

FTC eli Fair Trade Cashmere suunnittelee nuorekkaita ja moderneja neuleita kashmirvillasta. Kashmir on ylellinen materiaali, joten siitä valmistetut neuleet tuovat mihin tahansa tyyliin hienostuneen vivahteen. FTC:n neuleet ovat ajattoman tyylikkäitä ja muuntautuvat täydellisesti eri lookeihin.

Usein kashmirvillasta valmistetut neuleet seurailevat klassista designia, jonka kohderyhmänä ovat lähtökohtaisesti aikuiset. Jutta ja Andreas Knezovic kaipasivat kashmirmuotiin jotain uutta ja tuoretta, johon myös trenditietoiset ja nuoremmat voisivat tarttua. Niinpä he perustivat 2003 FTC:n, joka panostaa valmistusprosessissaan ja materiaaleissaan eettisyyteen.

FTC:n neuleet ovat ylellisiä ja moderneja

Kashmir on ensiluokkainen luonnonmateriaali, jota käytetään usein klassisessa designissa. Se soveltuu samasta syystä käytettäväksi monessa eri tilaisuudessa – epämuodollisesta muodollisempaan. Hienostuneet neuleet istuvat bisnestyyliin ja jopa juhliin. FTC on onnistunut suunnittelemaan neuleensa niin, että niissä on selkeästi modernimpi ja raikkaampi ote. Löydät valikoimasta kaikki trendineuleet!

Miesten tyylikäs look syntyy O- tai V-aukkoisesta neuleesta, suorista housuista ja kävelykengistä. Sama neule on astetta rennompi, kun siihen yhdistää tennarit ja farkut. Poolokauluksiset neuleet ovat talvisen urbaanin tyylin kulmakivi – pooloneuleessa on aina jotain stevemcqueenimäisen charmikasta. Yhdistä pooloneule chinoihin, farkkuihin tai suoriin housuihin ja heitä ylle parka, trenssi tai villakangastakki – oman tyylisi mukaan. Kesällä kepeä kashmir toimii viileiden iltojen lisukkeena.

FTC-kashmirneuleet ovat monipuolinen lisä jokaisen naisen vaaterekillä. Laaja valikoima tarjoaa perusneuleiden lisäksi neuletakit, -viitat ja -mekot. Neuletakki on tyylikäs lisä kotelomekon tai housujen ja kauluspaidan kanssa. Sido vyötärölle nahkainen vyö korostamaan lanteita. Boheemia pehmeyttä toimistotyyliin voit tuoda vaihtamalla kotelomekon villamekkoon. Villit hapsut ovat boheemit ja tuovat veikeää liikettä, esimerkiksi nahkahousujen tai muuten kiiltävien pintojen rinnalle – kashmirin kanssa kannattaakin hyödyntää kontrastit.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua