Suositut filtterit
454 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Chiara Ferragni on superstara ja muoti-ilmiö 

Chiara Ferragni saattaa olla sinulle tuttu nimi maailman menestyksekkäimpien bloggaajien ja muotivaikuttajien listalta. Hän on nuori ja lahjakas italialaisnainen, joka aloitti huiman nousukiitoisen uransa perustamalla oman muotibloginsa. Taidokkaasti tuotettu blogi alkoi pian poikia korkeatasoisia yhteistyökuvioita ja kasvatti suosiotaan lukijoiden keskuudessa. Blogin juhliessa kymmenvuotissynttäreitään Chiara lukeutui jo maailman muotivaikuttajien eliittiin. Hän työskenteli huippudesignerien kanssa, suunnitteli omalla nimellään kulkevia mallistoja ja luotsasi ikiomaa, kasvavaa muotibisnestään. Miten hän sen teki? Vastaus löytyy hänen varmasta tyylitajustaan ja älykkäästä tavastaan harjoittaa liiketoimintaa. Hän on lisäksi kasvattanut oman uskollisen fanikuntansa valoisalla persoonallaan.

Kimallusta, iloa ja tyyliä asusteilla  

Jokainen asu tarvitsee asusteen: kengät, laukun, päähineen tai vähintäänkin puhelimen kuoret. Chiara Ferragni on itse hullaantunut asusteisiin, ja hän suunnitteli niin vastustamattoman kokoelman, että sinäkin ihastut siihen varmasti. Kokoelmassa on kenkiä moneen menoon sekä syötävän suloisia pikkureppuja ja vyölaukkuja. Asusteet hohtavat hopean, pinkin, valkoisen ja mustan sävyissä ja ne on koristettu söpöin kuvioin, kuten sydämin, tähdin ja lystikkäin silmäniskuin. Elämä on liian lyhyt vakaville asusteille, ja annos kimallusta sopii asuun kuin asuun! 

Vaikka kokoelman yleisilme onkin leikittelevä ja kepeä, sen tuotteissa ei ole tingitty laadusta. Kengät on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja erittäin kestävistä synteettisistä materiaaleista. 

Tennareita, sandaaleja ja snowbootseja 

Chiara Ferragni -kokoelmasta löytyy moneen asuun ja vuodenaikaan sopivia kenkiä. Paahteisella rantabulevardilla on ilo kävellä kevyillä ja värikkäillä korokepohjaisilla espadrilloilla. Valitse perinteinen umpinainen tai nauhallinen malli, kantapäät paljastavat pistokkaat tai ekstrakorotettu malli. Rannalle tai altaalle sopivat luonnollisesti allassandaalit ja kaupungin kaduille siistit tennarit. Iltamenoihin taipuvat parhaiten sirot, kullanhohtoiset remmisandaalit, joissa on matala piikkikorko. Sandaaleissa käytetty pehmeä nahka takaa samalla käyttömukavuuden, vaikka pitäisitkin niitä koko päivän. Jos ei piittaa koroista, asuun voi tuoda särmää tyylikkäillä loafereilla.

Kun rantaelämä ei enää ole ajankohtaista ja tarvitaan jotain lämmintä ja vedenpitävää, vetäise jalkaan muhkeat, lämminvuoriset saappaat, jotka pärjäävät niin vedelle, loskalle kuin lumellekin. Paksu pohja pitää kylmän loitolla tyylistä tinkimättä.