Mallisto

Suositut filtterit
304 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Apart on luotettava arjen pelastaja

Saksan Hampurista kotoisin oleva Apart tarjoaa laajan malliston vaatteita elämän kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin. Merkki perustettiin vuonna 1975 saksalaisen jättiyhtiö Oton alaisuudessa ja se on ensimmäisen vuotensa jälkeen keskittynyt naisten mallistoihin. Nyt, yli 40 vuoden kokemuksella, se onkin yksi modernin, korkeatasoisen muodin kulmakivistä ja tyylikkäiden naisten vaattettajista.

Zalandon valikoimassa on Apartin vaatteita, joista löydät suosikkisi niin arkeen kuin juhlaan. Jo malliston mekkovalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon, tarvitsitpa sitten iltapukumaista luomusta, juhlamekkoa häihin tai syntymäpäiville, vapaa-ajanmekkoa kesäpäiviä varten tai kimaltavaa pikkumekkoa bilettämiseen. Apart on myös luotettava valinta työpukeutumiseen: malliston housut, asialliset puserot ja neuleet ovat edustavia, mutta eivät koskaan tylsiä.

Apart tekee vaatteita, joissa tunnet itsesi kauniiksi

Yksi Apartin periaatteista on tinkimättömyys laadusta. Malliston vaatteet ovat tehtyjä kestämään niin kulutusta kuin aikaa. Monissa asuissa linjat ovat klassisia, mutta moderneja ja perinteisempiä vaatteita onkin helppoa yhdistää toisiinsa. Toki löydät mallistosta myös rohkeampia leikkauksia ja esimerkiksi leikittelyä minimalistisemmalla tyylillä. Jos skandinaavinen tyyli miellyttää silmääsi, valitse Apartilta niukkalinjainen poolo tai laatikkomainen tunika kapeiden farkkujen pariksi. Apartin arkivaatteissa käytetään klassisia värejä – mustaa, valkoista ja tummansinistä – joita piristämässä on usein kauden muotivärejä kuten vaikkapa kirkasta vihreää tai oranssia. Juhlapukeutumisessa värejä ja kuoseja käytetään laajemminkin.

Asiantuntemus naisten muodista on hionut malliston vaatteet juuri erilaisia ja erikokoisia naisia varten, käyttäjien parhaimpia puoliaan ajatellen. Voit korostaa vyötäröäsi vyöllisellä hameella tai taittamalla paitasi korkeavyötäröisten housujen sisään. Entä oletko miettinyt, minkä osan jaloistasi haluat saavan huomiota? Merkin lyhyemmät juhlamekot korostavat kauniisti sääriä, etenkin jos korostat niitä korkokengillä, kun taas maksimekot kiinnittävän huomion nilkkoihin. Etenkin kesällä maksimekkoon kannattaakin yhdistää kauniit, nyörilliset sandaalit.

Apartin mallistosta löytyy valinnanvaraa kaikille, piditpä sitten enemmän herkästä, perinteisen naisellisesta tyylistä tai klassisesta ’farkut ja valkoinen t-paita’ -tyylistä. Ravintolaillalliselle voisit yhdistää esimerkiksi mustan, pitkän tyllihameen hihattomaan pitsitoppiin ja nostaa olalle kauneimman pikkulaukkusi. Piknikille puolestaan sopisi kokopuuvillainen t-paita ja ilmavat, rennot housut. Sandaalit, aurinkolasit ja leveälierinen hattu kruunaavat tyylisi. Mihin arkesi sinua viekään – Apart tarjoaa siihen oikean asukokonaisuuden.

Naiselliselle, elegantille pukeutujalle

Apartin tavoitteena on aina ollut tarjota naisille vaatteita, joissa he tuntevat olonsa kauniiksi, tyylikkäiksi ja itsevarmoiksi. Pienillä yksityiskohdilla brändi onnistuu elävöittämään arkisetkin vaatteet ja tekemään asustasi mielenkiintoisen. Kokeile esimerkiksi juhlamekkoa, jonka helma on epäsymmetrinen tai sido arkisemman puuvillamekon piristykseksi vyötärölle huivi vyöksi.

Arkesi, mutta erityisesti juhlatyylisi raikastuvat varmasti, jos päätät valita Apartin osaksi vaatekaappiasi. Malliston perusvaatteet, t-paidat, neuleet ja hameet, yhdistyvät saumattomasti muihin asuihisi ja Apartin näyttävillä juhlamekoilla saat varastettua huomion kokonaan itsellesi. Merkki onkin varma valinta sinulle, joka haluat arkeesi eleganttia tyyliä ja juhlaan ripauksen glamouria!