Katalogi

Suositut filtterit
73 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tahdotko omaperäiset kengät? Niitä suunnittelee A.S.98, joka on erikoislaatuinen huippubrändi Veronan lähistöltä. Nykyajan uhmakkaat Romeot ja Juliat rakastavat sen valmistamaa huippumuotia. Uniikki käsityö ja jännittävät yksityiskohdat tekevät takuuvarman vaikutuksen asussasi.

Ovatko rohkeus ja itsenäisyys pesiytyneet vaatekaappiisi? Yllesi sujahtaa naisten hapsullinen nahkatakki ihonmyötäisten farkkujen kanssa. Olisiko housuissasi himmeästi hohtava pinta? Leveäkorkoiset nilkkurit antavat asullesi viimeisen silauksen ja samalla vilauksen trendikästä 70-lukua. Kokeile yhdistää myös hempeää mekkoa ja rouheita cowboynilkkureita keskenään. Mikä mieletön kontrasti! A.S.98 tekee jalkineita kiinnostuneita katseita varten. Muotitietoisen miehen on helppo ymmärtää, miksi juuri Johnny Depp suosii tämän brändin kenkiä. Voitko kuvitella tätä tähteä huomaamattomassa kostyymissä? Valitse itsellesi vaikka järeät nilkkurit ja yhdistä ne pitkään takkiin. Uskallatko lisätä vielä pari näyttävää korua ranteisiin?

A.S.98 on tehty persoonallisiin tyyleihin

A.S.98 tekee kengistään hersyvän taiteellisia kokonaisuuksia. Originellit korot ja pohjakuvioinnit vahvistavat asusi ilmeikkyyttä. Huolellisesti harkittu muotoilu ja hillitön tekstuurien yhdistely kiinnittävät huomion toimistossa ja kaupungilla. Ylenpalttiset tehosteet ja somisteet saavat muotifriikin luovuuden laulamaan. Voit inspiroitua rouheista remmeistä ja soljista. Löydät joukosta voimakkaan maskuliinisia vivahteita, mutta niissä on myös feminiinisiä piirteitä.

A.S.98 yhdistelee naisellisen herkkiä värejä rohkeisiin muotoihin. Häivähdys hopeaa asettuu näyttävästi karheaan pintaan, se antaa pientä luksusta huippumuodikkaaseen katutyyliisi. Klassiset värit tasapainottavat erikoislaatuisia efektejä. Jos valintasi on hillityn sävyinen miesten puku, se saa karismaattisen vivahteen rohkean tyylin kengistä.

Tahdotko pukeutua kuin rokkari tai rokkimimmi? Löydät näistä kengistä ripauksen räväkkää grungea jokapäiväiseen arkivaatetukseen. Voimakasta ilmettä edustava A.S.98 tekee jalkineita, jotka houkuttavat valitsemaan seurakseen järisyttäviä laukkuja. Leikittele poikkeuksellisilla tehokeinoilla myös pelkistetyissä toimistoasuissa.

Yhdistele ja sekoita