Mallisto

21 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jo vuodesta 1945 lähtien espanjalainen vaatemerkki Cortefiel on ollut johtavia nimiä urbaanin, eurooppalaisen smart casual -muodin saralla. Kauniisti laskeutuvat vaatteet, ihoa hyväilevät materiaalit sekä huolella tehdyt viimeistelyt ovat tehneet merkistä kansainvälisen menestystarinan, joka on löytänyt tiensä jo 449 myyntipisteeseen 34 eri maassa.

Cortefiel sopii aikuiseen, hillittyyn ja klassiseen makuun. Yhdistä esimerkiksi tyköistuva kynähame väljään yläosaan kuten merkin unelmankevyisiin puseroihin. Rennon tyylikkäät kangashousut, klassinen paitapusero ja sirot korot luovat myös raikkaan naisellisen asukokonaisuuden. Hieman särmää kaipaavat valitsevat ylleen nahkatakin, joka on täydellisen muuntautumiskykyinen vaate. Nahkarotsi käy yhtälailla cocktail-mekon kuin farkkujen ja lenkkareidenkin kanssa.

Cortefiel - aikuiseen, laadusta tinkimättömään ja tyylistään tietoiseen makuun

Oletko jo ohittanut teinimäisen tyylivaiheen ja haluat edustaa aikuista, oman tyylinsä löytänyttä, itsevarmaa pukeutumista? Cortefiel tarjoaa perusvaatteita hienostuneeseen arkipukeutumiseen ryhdikkäillä materiaaleilla ja imartelevilla leikkauksilla. Mallistosta löytyy aina myös muutama särmikkäämpi vaate jolla kiinnittää katseet. Myös materiaalit tekevät tyylin. Tyylistään tietoinen valitseekin vain laatua ylleen, jota Cortefiel -merkiltä taatusti saa.

Jos pitkäkestoisuus, käytännöllinen tyylikkyys ja tinkimättömyys laadussa kuvastaa ostosfilosofiaasi, olet hyvinkin saattanut löytää uuden lempimerkkisi. Täydellisen monikäyttöiset vaatteet muuntuvat hetkessä hillityn hienostuneesta toimistotyylistä säväyttävän chiciin after work -tyyliin. Yli puolen vuosisadan kokemus ja uskollinen asiakaskunta ympäri maailmaa eivät voi olla väärässä. Ota tasokas smart casual -tyyli haltuun ja tee vaatekaapillesi palvelus satsaamalla yhteen eurooppalaisen muodin johtavimmista nimistä.

Yhdistele ja sekoita