Suositut filtterit
463 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nimikin sen kertoo. Casual Friday luo huolitellun rentoja ja klassisia miesten vaatteita. Siis juuri sellaisia, jotka sopivat työpaikalle silloin, kun muodollisesta pukeutumiskoodista joustetaan – ja sellaisia, joiden ympärille on helppo luoda ajankohtainen, urbaani ja laatua huokuva tyyli! Brändi ammentaa inspiraationsa pelkistetystä, selkeälinjaisesta skandinaavisesta muodista. Casual Fridayn yleisilme on siis hyvin istuva, tyylikkään pelkistetty ja värimaailmaltaan trendikäs mutta harkittu.

Casual Friday on avain trendikkääseen casual-pukeutumiseen

Skandinaavinen tyyli on lyönyt näyttävästi läpi maailman muotipiireissä. Casual Fridayn luomuksiin on poimittu sen parhaat piirteet. Nuorekkaan brändin valikoimiin kuuluu siis tyylikkäin graafisin kuvioin viimeisteltyjä kauluspaitoja, raikkaita raitapaitoja ja hillittyjä laatuneuleita. Pusakat ja puvuntakit ovat tyköistuvia ja designiltaan minimalistisia, housuvalikoimassa pääosassa ovat huolitellut chinot ja trendikkäästi leikatut puvunhousut. Värimaailma on hillitty mutta ei suinkaan liian arkinen. Pääosassa ovat harmaa ja tyylikkäät murretut sävyt, kuten ruskea, sekä klassiset värit, kuten tummansininen. Brändin mallistosta on siis helppo poimia toistensa seuraan sointuvia elementtejä.

Casual Friday on kosmopoliittisen miehen ykkösvalinta

Casual Friday -tyyli sopii erinomaisesti niin matkoille, treffeille, illanviettoon kuin työpaikallekin. Hyvin istuva yleisilme luo tyyliin menevän säväyksen, harkitut yksityiskohdat puolestaan kielivät laadusta. Huoliteltu arkityyli luodaan chinojen ja ohuen, laadukkaan t-paidan yhdistelmästä. Kengiksi sopivat niin hillityt, raikkaan väriset ajattomat tennarit kuin Chelsea-bootsitkin. Jos sää niin vaatii, kokonaisuus viimeistellään joko elegantilla mutta trendikkäällä neulepaidalla tai lyhyellä, designiltaan klassisella pusakalla! Astetta muodollisempi ilme puolestaan vaatii tummien Casual Friday -housujen seuraksi hillityn mutta ehdottoman muodikkaasti kuvioidun kauluspaidan. Tyyli viimeistellään rennolla pikkutakilla, ja kengiksi sopivat loistavasti erilaiset nahkanilkkurit tai klassiset miesten kävelykengät.

Tutustu myös