Mallisto

Suositut filtterit
5 528 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kun haluaa pukeutua tyylikkäästi ja mukavasti päästä varpaisiin, on aivan selvää, mitä päälleen kannattaa pukea. BOSSin korkealaatuiset vaatteet ja asusteet luovat pohjan toimivalle asukokonaisuudelle ja kruunaavat asun kuin asun. Etiketin voit ehkä opetella, mutta tyyliä löydät BOSSilta.

BOSSin vaatteissa yhdistyvät kansainvälinen tyylikkyys ja huipputason laatu

BOSS on ollut pitkään jo yksi maailman johtavia muotitaloja ja sen historia ulottuu Saksaan aina vuoteen 1924, jolloin Hugo Ferdinand Boss perusti pienen räätälin työhuoneensa. Nykyisin tämän suositun brändin mallistoissa on tarjolla laaja valikoima tuotteita niin työtilaisuuksiin, juhliin kuin vapaa-aikaankin. Klassista, hienostunutta ja eleganttia vaatetusta tarjoaa päämallisto BOSS, nuorekasta bisnes-tyyliä raikas Orange ja rohkeampaa leikittelevää linjaa edustaa Hugo. Sporttinen pukeutuja taas löytää omat suosikkinsa Green-mallistosta. Muotitalo on ollut näkyvästi esillä myös huippu-urheilun sponsoroinnissa, erityisesti formulakuskit, golffarit ja purjehtijat edustavat brändin syvintä identiteettiä - dynaamisuutta, täydellisyyttä ja tarkkuutta. Tiesitkö, että Boss tukee lisäksi myös luovaa taidetta?

Kun vaatteiden perusasiat ovat kunnossa, ne myös näyttävät hyvältä ja korostavat kantajansa vartalon parhaita puolia ja häivyttävät mahdollisia epäedullisempia puolia. Hyvin istuvissa vaatteissa on ryhdikäs olo ja miellyttävää olla.

Siirry voittajien joukkoon ja valitse yllesi näyttävää huippumuotia. Kansainvälisen luksustyylin omaksuminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista