Katalogi

Suositut filtterit
236 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haluathan lapsellesi parasta ylle? Pienten pukeutumisessa on tärkeää paitsi vaatteiden kestävyys ja mukautuvuus myös niiden myrkyttömyys. Hessnaturin lasten ja vauvojen vaatteet valmistetaan turvallisista materiaaleista, kuten luomupuuvillasta tai puhtaasta, pehmeästä villasta. Useimmilla vaatteilla on GOTS-sertifikaatti, joka takaa kestävän tuotannon ja ympäristön huomioivat valmistusmenetelmät. Lempeät värit ja ajattomat mallit tekevät pukeutumishetkestä miellyttävän kokemuksen.

Hessnaturin vaatteissa on reilu henki

Saksalainen Hessnatur on valmistanut pikkulasten ja vauvojen vaatteita jo neljänkymmenen vuoden ajan. Sittemmin valikoima on täydentynyt naisten ja miesten kokoelmilla, joista löytyy tyylikkäitä asuja arkeen ja juhlaan. Yrityksen mottona on, että voimme muuttaa sekä itseämme että koko maailmaa sillä, mitä puemme päällemme. Ei ole samantekevää, mistä vaatteet tulevat ja kuka ne on valmistanut. Siksi Hessnatur on liittynyt Fair Wear Foundationiin, vaatevalmistajien ja -kauppiaiden yhdistykseen, jonka tavoitteena on parantaa tekstiilialan työntekijöiden työoloja ja palkkausta. Yritys kannustaa asiakkaitaan luopumaan minulle-kaikki-heti-nyt-ajattelusta ja kiinnittämään enemmän huomiota vaatteiden laatuun ja alkuperään. Hessnaturin työntekijät voivatkin hyvillä mielen sanoa, että muodissa puhaltavat nyt uudet tuulet – ja näiden tuulten mukana tulemme hyvälle tuulelle!

Hessnatur tuo luonnon iholle

Luonto- ja ihmisystävällinen vaatetus ei tietenkään tarkoita luopumista mukavuudesta, muodista ja uudistumishalusta. Päinvastoin: pitkäikäiset vaatteet hillittyine kuoseineen tarjoavat upean pohjan uusien trendien kokeilulle ja oman tyylin etsinnälle. Kun pikku tenavan perusvaatteena on vaikkapa puuvillafleecestä valmistettu sininen tai harmaa haalari, pääsevät iloisenväriset asusteet oikeuksiinsa. Kukapa ei huomaisi punaisia saapikkaita tai sävy sävyyn valittuja pipoa ja lapasia! Vihreäraidallisiin trikoohousuihin on kiva yhdistää hauskasti kuvitettu paita tai pipo, jossa metsäneläimet ovat seikkailulla. Paitojen suloiset printit ja päällystakkien voimakkaat värit tuovat perusvaatteistoon selkeyttä ja raikkautta. Pikku sotkut ja vahingot eivät haittaa, sillä Hessnaturin vaatteet kestävät hyvin pesua ja ovat helppoja korjata – siksi niistä pitävät äiti ja isäkin.

Tutustu myös