Mallisto

Suositut filtterit
187 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Billieblush on hurmaavan leikkisä ja värikäs lastenvaatebrändi. Herkullinen värimaailma, nerokas design ja erinomainen laatu tekevät Billieblushista täysin vastustamattoman! Ranskalainen lastenvaatemuodin edelläkävijä loihtii luomuksensa lasten mieltymykset huomioiden ja mielikuvitusmaailmasta inpiraatiota ammentaen. Merkin tyyliin kuuluvat siis taianomaiset printit, makeat väriyhdistelmät ja söpöt yksityiskohdat. Ne vastaavat jokaisen mekoista, hörhelöistä ja laskoksista pitävän nuoren pukeutujan toiveisiin. Mutta kuuluu mallistoon myös pehmoisia oloasuja ja lämpimiä takkejakin!

Billieblush on lastenmuotia leikkisimmillään

Billieblushin luomukset loihditaan pilke silmäkulmassa. Lapsia puhuttelevat hauskat, erilaisia eläimiä esittävät printit, jotka on painettu pitkähihaisiin paitoihin tai huolettomiin vapaa-ajan mekkoihin. Niistä muodostuu välittömästi paitsi lempivaatteita myös asukokonaisuuden keskipiste. Seurakseen ne kaipaavat vain farkut tai leggingsit sekä somat tennarit tai talvisaappaat. Billieblushin designerit hallitsevat myös makeiden kuosien luomisen. Mekoissa on hauskoja ja huipputrendikkäitä sahalaitakuvioita, ja klassinen raitakuosikin saa uuden ilmeen hilpeiden väriyhdistelmien ansioista. Viehättäviä yksityiskohtiakin vaatteissa riittää – tyllihameet on koristeltu hauskoin väriläiskin tai kukkasin, ja mekoissa on somia tupsuja! Billieblush valmistaa myös suloisia uikkareita, joiden värimaailma on herkullinen. Pienimmille pirpanoille merkki luo puolestaan suloisen pehmeitä, huippulaadukkaita pyjamia ja bodyja.

Billieblush valmistaa hauskimmat juhlamekot

Pienimmätkin juhlijat pukeutuvat innolla Billieblushin juhlamekkoihin! Se johtuu niiden rennosta muotoilusta, hilpeistä kuoseista ja ihanista yksityiskohdista. Talviseen juhlatyyliin sopii loistavasti näyttävällä graafisella kuviolla koristeltu mekko. Sen seuraksi sopivat niin huolitellut maiharit kuin klassiset talvisaappaatkin. Saman merkin somat toppatakit täydentävät asua tietenkin erinomaisesti! Kesäiset juhlat taas ovat oiva tilaisuus päästä pukeutumaan unelmien tyllihameeseen. A-linjaisten, kiinnostavilla yksityiskohdilla viimeisteltyjen tylliunelmien seuraksi ei tarvita muuta kuin yksivärinen toppi ja söpöt ballerinat. Loistavaa lasten muotia edustavat myös hurmaavin laskoksin tai kekseliäin leikkauksin viimeistellyt hurmaavan väriset mekot!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista