Katalogi

Suositut filtterit
231 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

HOM tarjoilee ranskalaista eleganssia miesten alusvaatelaatikkoon. Jo lähes viisikymmenvuotias merkki hehkuu laatua ja ajatonta tyylikkyyttä. HOM-alushousujen ja -boksereiden imartelevan linjakas design on helppo liittää tyyliin, jossa korostuu laatu ja ajaton klassisuus.

HOM syntyi Marseillesissa Etelä-Ranskassa ja sen designissa näkyy päällimmäisenä hienostunut tyylikkyys ja mutkaton mukavuus. Nykyään merkki kuuluu saksalais-sveitsiläisen alusvaatejätti Triumphin alaisuuteen. Ehkä näissä alusvaatteissa kohtaavat juurikin tuo ranskalaisen huoleton eleganssi, sveitsiläinen laatu ja saksalainen käytännöllisyys laadukkaina kankaina ja leikkauksina.

HOM ei revittele turhaan vaan pysyy klassisen raikkaassa designissa

HOM valmistaa alushousut, bokserit, pitkät alushousut ja tangat, jotka miellyttävät tyylistään tarkan miehen silmää ja sopivat laatua arvostavan käyttäjän aktiiviseen arkeen. Skinny-mallisten housujen ollessa muodissa hyvin istuvat ja vartalonmyötäiset alushousut ovat tuikitarpeelliset. Kapeiden ja tiukkojen housujen, kuten farkkujen tai puvunhousujen, alle istuu lahkeeton brief-malli, lyhyt trunk- tai pidempi boxer brief -malli. Väljät bokserishortsit voi pukea esimerkiksi olohousujen ja urheiluhousujen tai väljien relaxed fit -farkkujen alle.

Onko railakas rantaloma tiedossa kaukana tropiikissa, ehkä käyskentelet mökkirannassa kesät talvet tai uusi uimaharrastus on vienyt mennessään? Löydät miehekkään virtaviivaiset uimahousut ja uimashortsit HOMin tyylikkäästä valikoimasta. Modernin puhdas design takaa imartelevan siluetin. Klassiset värit, kuten raikkaat sinisen sävyt ja pehmeät pastellit, ja herkulliset mutta hallitun hillityt kuvioinnit tuovat mieleen Ranskan Rivieran jetsetter-tunnelman ja vintage-rantamuodin charmikkaat komistukset. Luotatko perinteikkäisiin uimashortseihin vai uskaltaudutko näyttämään piukat pakarasi brief-mallisissa uimahousuissa? Boxer brief -malli on hyvä kompromissi kahden edellisen väliltä – ja elegantti klassikko.

Reippaan raikkaat pyjamat ja yöasusetit jatkavat tyylitietoista elämäntapaasi myös yöunilla ja kotona rentoutuessa. T-paita ja shortsit ovat mukavan vilpoisa yöasu, kun viileisiin iltoihin kannattaa varautua pitkillä pyjamahousuilla ja pitkähihaisella pyjamapaidalla.

Tutustu myös