Katalogi

Suositut filtterit
119 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Chie Miharan persoonallinen design tuo arkeesi ylellisyyttä – ja ylellistä mukavuutta. Nämä kengät on nimittäin suunniteltu naisilta naisille ja äideiltä äideille, jotka elävät aktiivista arkea. Jos arvostat naisellista, leikkisää ja hauskaa designia, tulet ihastumaan Miharan saappaisiin, avokkaisiin ja sandaaleihin.

Kengissä yhdistyvät ylellinen naisellisuus, kuninkaallinen eleganssi ja haute couture -unelmat menneiden vuosikymmenten tunnelmissa aina 30-luvun feminiinisyydestä 80-luvun humoristisuuteen. Enää sinun ei kuitenkaan tarvitse unelmoida, kun pukeudut omaan Chie Mihara -kenkäpariin. Merkki huokuu lämpöä suoraan Espanjan Eldasta, jonne se perustettiin 2002. Japanilaiset juuret omaava Chie Mihara hyödyntää suunnittelussaan kansainvälisen taustansa ja kokemuksensa erittäin hienosti: feminiininen Brasilia, japanilainen valmistustekniikka, yhdysvaltalainen käytännöllisyys sekä korkealaatuisuudestaan tunnetut espanjalaiset käsityöperinteet – niistä syntyvät persoonalliset Chie Mihara -kengät.

Chie Miharan persoonalliset kengät saavat jalkasi hymyilemään

Pujota jalkaasi Chie Miharan kengät, kun haluat korostaa naisellista kauneutta. Ei hätää, sinun ei kuitenkaan tarvitse luopua onnellisista jaloista, sillä jalkasi lepäävät näissä kengissä, oli takana sitten pitkä päivä toimistolla, tiukka asiointikierros kaupungilla tai kiireinen päivä pienten lasten kanssa. Kenkien mukavuus on taattu, sillä ne suunnitellaan juuri naisten jalkojen anatomiaan sopiviksi.

Brändin sandaalit ovat pehmeän naisellisia, jopa romanttisia. Näissä kävelet tyylikkäästi niin alttarille kuin viettämään aurinkoista brunssia. Vintagea henkivät sandaalit nilkkaremmeillä sopivat pallomekon kanssa – puuteriroosa ja maidonvalkea ovat herkän tytön suosikit kun vahva musta sopii käytännöllisesti pukeutuvan jalkaan. Yhdistä korolliset sandaalit tai platoo-avokkaat juhlatyylin lisäksi arkeen trendikkään polvipituisen hameen ja ribbineuleen kanssa.

Chie Miharan sensuellit saappaat tai nilkkurit ovat farkkutytön paras ystävä. Ne tuovat perusfarkkuihin luksusta Jennifer Lopezin tyyliin. Vinkki: kääri puntit, jos housusi ovat relaxed fit -mallia. Mustat nilkkurit mielenkiintoisin yksityiskohdin ovat tyrmäävät!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista