Katalogi

Suositut filtterit
117 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Andiata tarjoaa suomalaista huippumuotia

Andiata on vuonna 1986 Suomen pääkaupungissa Helsingissä perustettu muotitalo ja vaatemerkki. Heti perustamisestaan lähtien brändi on tullut tunnetuksi valmistamiensa vaatteiden tarkkaan harkituista ja viimeistellyistä yksityiskohdista sekä viimeisen päälle hiotusta räätälöinnistä.

Naisten vaatteisiin tiukasti keskittyvän Andiatan mallistot ovat tunnetusti hyvin yhtenäisiä kokonaisuuksia ja niissä kohtaa pohjoismainen minimalistinen tyyli ranskalaisen naisellisuuden. Vaatemerkin tuotteet soveltuvat erinomaisesti moderneille itsenäisille naisille, jotka haluavat näyttää naiselliselta ja samalla arvokkaalta. Suunnittelultaan brändin tuotteet yhdistelevät moderneja yksityiskohtia klassisen kauniisiin tyyleihin. Tämä avaa mahdollisuuksia kauniisiin asukokonaisuuksiin ja asusteiden kekseliääseen käyttöön brändin vaatteiden kanssa.

Inspiraatiota tuotteisiinsa Andiata vetää vahvoista naisista. Päämääränä merkillä on tarjota tyylikkäitä, monipuolisia ja laadukkaita vaatteita, jotka sopivat monenlaisten naisten erilaisiin elämänvaiheisiin ja -tyyleihin. Brändin valikoimiin kuuluukin monenlaista naisten vaatetusta t-paidoista hameisiin ja housuista takkeihin.

Kauniit mekot valikoiman kulmakivenä

Meillä Zalandolla löydät monenlaisia vaatemerkin tuotteita, eikä brändin tarjonta todellakaan jää yhteen tai edes muutamaan vaatekappaleeseen. Merkin tuotevalikoimaa hyvin edustavana ja laadukkuudessaan kantavana osana voi kuitenkin pitää kauniiden mekkojen hyvää valikoimaa. Moneen tilanteeseen sopivat laatumekot löydät yhtä hyvin vapaa-ajalle kuin juhlakäyttöönkin.

Onko tiedossa juhlat tai tilaisuus, johon haluat pukeutua äärimmäisen tyylikkäästi? Tutustu Andiatan juhlamekkoihin, joita löydät valikoimistamme useanlaisia. Kokomustana tai tyylikkään harmaana löytyvä trikootyyppinen polveen ulottuva ja hyvin istuva malli antaa kantajalleen erittäin asiallisen ulkomuodon. Kaunista ja todella juhlavaa hohdetta saat yllesi pukeutumalla brändin komean pinkkiin iltapukuun. Kauniit yksiväriset kotelomekot ovat puolestaan helppoja saada asukokonaisuuden kantavaksi voimaksi ja yhdistää kokonaisuuteen koruja, sopivia jalkineita, sekä tarkoituksenmukaista laukkua.

Vapaa-ajalle ja työkäyttöön soveltuvat mekot löydät vaatemerkin valikoimasta yhtä hyvin kuin juhlavatkin mallit. Villasta valmistettu erittäin tyylikäs neulemekko tarjoaa aistikkuutta viileämpiinkin oloihin. Korkea kaulus, sekä vyötärölle muotoa antava kiristettävä vyö tuovat malliin monipuolisuutta. Ihanan pehmeä pellavainen paitamekko on puolestaan saatavilla muutamassa eri värissä ja soveltuu käytettäväksi helposti niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Mukavasti kepeyttä tarjoava laskostetulla helmalla varustettu trikoomekko on äärimmäisen hieno vaihtoehto esimerkiksi illanviettoon ystävien kanssa.

Laatua ja mukavuutta jokaiseen päivään

Andiatan tuotteiden kattavasta valikoimasta löytää meillä Zalandolla tyyliä etsivä nainen laadukasta ja mukavaa vaatetusta vuoden jokaiseen päivään. Brändin rauhallisen tyylikkäät värivaihtoehdot ja muutamat monivärisempiä kuoseja tarjoavat mallit antavat hyvin valinnanvaraa.

Jokapäiväiseen käyttöön vaatemerkin tuotteista soveltuu hyvin huippulaadukkaat t-paidat, sekä komealla kietaisutyylillä muotoillut paidat. Brändin mukavuudella herkuttelevat neulehousut sopivat käytettäväksi rentoon kotioleskeluun ja arkisiin askareihin. Kauniilla puserovaihtoehtojen valikoimalla vaatetat itsesi urbaanin tyylikkäästi vapaalle siirryttäessä.

Tutustu Andiatan kattavaan valikoimaan kaikessa rauhassa Zalandon verkkokaupassa ja hanki korkeatasoisen suomalaisbrändin laatutuotteet vaikka kotisohvaltasi käsin. Ihanan lämpimät untuvatakit, asialliseen bisnestyyliin istuvat suorat housut, rennot vapaa-ajan mekot, sekä monet muut loppuun asti suunnitellut huipputuotteet odottavat!