Mallisto

52 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

La Sportiva urheilujalkineet ja -vaatteet vaativiinkin olosuhteisiin

Meiltä Zalandolta löydät La Sportivan kestävät ja haastaviin olosuhteisiin suunnitellut jalkineet ja vaatteet. Eri koossa ja eri väreissä, sekä eri käyttötarkoituksiin. La Sportivan laatutuotteet ovat tuttuja jo useammillekin sukupolville. Yrityksen historia alkoi vuonna 1928, kun Narciso Donatello ryhtyi valmistamaan käsityönä nahkakenkiä paikallisille metsureille. Paikkana oli Italian Dolomiitit, missä yrityksen tehdas sijaitsee tänäkin päivänä. Nykyään tuotevalikoima on kattava, ja tuotteita myydään yli 70 maahan.

Yritykseltä löytyy urheiluvaatteita, jotka sopivat monien eri lajien harrastamiseen, mutta myös esimerkiksi varta vasten kiipeilijöille suunniteltuja vaatteita. Niissä on kiinnitetty huomiota muun muassa joustavuuteen. Ulkoiluvaatteet sopivat sekä vaelluksille kettä urbaaniin ulkoiluun. Hengittävän materiaalin ansiosta vaate tuntuu miellyttävältä päällä. Valikoimassa on sekä housuja, shortseja, toppeja että paitoja.

Esimerkiksi kiipeilyhousujun ja -shortsien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota käteviin taskuihin. Korkealaatuisesta materiaalista valmistetut vaatteet kestävät kovassakin käytössä ja vaativissa olosuhteissa. Sen lisäksi ne näyttävät hyviltä. Tavallisesti tuotteen värin voi valita useasta eri vaihtoehdosta. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri omaan tarpeeseesi sopivimmat.

Vaelluskenkiin kannattaa panostaa

Niille, jotka harrastavat vaellusta ja retkeilyä, laadukkaat ja omaan jalkaan mukavat kengät ovat ykkösasia. La Sportivan laajasta valikoimasta löydät taatusti sinulle parhaat vaelluskengät. Ne ovat pitkäikäisiä ja materiaaleissa on käytetty muun muassa kulutusta kestävää kumia sekä GORE-TEXia®. Vuorin paksuus kannattaa valita käyttöajankohdan mukaan, mutta vuodenajasta riippumatta kenkiin on hyvä mahtua ainakin keskipaksu sukka. Oikea koko on totta kai avainasia, mutta sen lisäksi valinnassa on hyvä huomioida esimerkiksi oman jalan leveys ja jalkapöydän korkeus. Meidän kaikkien jalat ovat yksilölliset.

Kevyemmät matalavartiset vaelluskengät soveltuvat päiväretkille ja helppokulkuisille vaelluksille, jos jalkasi ovat terveet ja kantamukset kevyet. Tukevammiile ja pidempivartisille kengille on tarvetta vähänkin haasteellisimmilla vaelluksilla tai jos kantamuksia on enemmän. Keskipitkät varret suojaavat nilkkoja myös kiviltä, oksilta ja esimerkiksi käärmeiltä. Vedenpitävä kalvo on erinomainen ratkaisu, jos maastossa on soita tai matalia lammikoita ja puroja. Omista jaloista kannattaa ehdottomasti pitää huolta, ja sopiviin vaelluskenkiin kannattaa panostaa.

La Sportivan tuotteet ovat hyvä valinta myös ekologisuuden kannalta. Yritys suhtautuu intohimoisesti luontoon ja ympäristöön, joten tuotteiden ekologisuus on sille tärkeää. Tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa, joka sijaitsee pienessä kylässä Dolomiiteilla, ja yritys on sitoutunut reilujen työolosuhteiden sääntöihin. Yritys pyrkii kehittämään prosessejaan mahdollisimman ekologisiksi ja toimii yhteistyössä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Laatujalkineet kiipeilyä harrastaville

Vaellusta ja retkeilyä harrastavien lisäksi myös kiipeilijöiden kannattaa suunnata katseensa La Sportivan jalkineisiin. Löydät laadukkaat kiipeilykengät, jotka auttavat sinua parantamaan suoritustasi.  Hyvät kengät ovat kiipeilijöille must, sillä ne ovat sormenpäidesi lisäksi ainoa asia, joka pitää sinut kiinni kivessä tai muussa materiaalissa.

Kiipeilykenkien tulee tuntua hyviltä omassa jalassa, eivätkä ne saa olla liian pienet tai isot. Valintaan vaikuttaa se, kiipeiletkö ulkona vai sisällä, ja miten haasteellisilla kiipeilyseinillä. Suoralestiset kengät ovat jalassa mukavat, ja ne sopivat monentyyppiseen kiipeilyyn. Alaspäin taivutetut kengät ovat jalassa epämukavammat ja ne on tarkoitettu lyhytkestoisempaan kiipeilyyn. Ne ovat hyvä valinta esimerkiksi haasteellisille kallioille ja kiipeilyseinille.

Vaikka jalkineissa onkin tärkeintä niiden käyttöominaisuudet ja sopivuus omalle jalalle, ei tyylikkyydestäkään ole haittaa. La Sportiva on todellakin satsannut tuotteidensa muotoiluun ja tyylikkyyteen, ja värivalikoimasta löydät perusvärien lisäksi pirteitä ja viimeisimpiä trendejä edustavia värejä. Valikoimasta löydät jalkineisiin sopivat kestävät ja hyvännäköiset urheiluvaatteet. Tutustu tuotteisiin ja muista hyödyntää parhaat tarjoukset.