Baum und Pferdgarten on persoonallisen itsevarmasti pukeutuvan naisen luottomerkki. Sen mallistot ovat täynnä taianomaisen ilkikurista luovuutta, joka toisaalta kietoutuu klassisten linjojen tuomaan tiukkaan kuriin ? merkiltä ei puutu luonnetta. Baum und Pferdgarten on tinkimättömällä luonteikkuudellaan lunastanut paikkansa arvostettuna muotitalona maailman metropoleissa.

Kööpenhaminalainen Baum und Pferdgarten sekoittaa eri tyylejä ja vastakohtia vaatteissaan, joten voit helposti luoda merkin vaatteista upean tyylin, otit vaikutteita sitten mistä päin maailmaa tahansa.

Maailmanympärysmatka Baum und Pferdgartenissa

London calling. Brittiläinen naisten muoti on tunnettu rohkeasta hulluttelustaan ja toisaalta hyvinkin klassisesta pukeutumisesta – aivan kuten Baum und Pferdgarten! Teehetki? Brittimuodin klassikko tea dress saa merkin käsittelyssä uutta ilmettä reippaista printeistä – sekin kovin brittiläistä – röyhelöistä ja ylisuurista, jopa maskuliinisista leikkauksista. Tai ehkäpä ripaus punkkia lontoolaisittain toisi juhlatyyliisi pientä twistiä? Je t´aime Paris! Hienostunut silti boheemin huoleton – tuo pariisilaista tunnelmaa tyyliisi Baum und Pferdgartenin naisellisen kevyillä paitapuseroilla ja mekoilla, joissa on röyhelöitä, pitsiä ja vekityksiä.

New York, New York! Baum und Pferdgarten -vaatteiden graafisuus ja maskuliiniset leikkaukset tuovat tyyliisi newyorkilaista suorasukaisuutta, jossa tyylin ohella käytännöllisyys ja klassinen räätälöinti ovat isossa osassa. Moderni bisnestyyli syntyy raidoista ja kirkkaista väriefekteistä.

Konnichiwa Tokyo! Japanissa pukeutuminen on tärkeä tapa ilmaista itseään ja omaa persoonallisuuttaan. Japanilainen muoti – niin katu- kuin huippumuoti – on tunnettu pelottomuudestaan yhdistellä eri tyylejä, kuten perinteistä, modernia, futuristista ja eurooppalaista. Kerrospukeutuminen ja kokeellisempikin pukeutuminen onnistuu myös Baum und Pferdgartenin vaatteilla, joissa on ripaus huumoria ja jopa avantgardea. Voit aloittaa pienestä yhdistämällä esimerkiksi yhden erikoisemman statement-vaatteen muuten neutraalin tyylin kanssa – mitä sanoisit ylisuurista linjoista tai erilaisten jännittävien pintojan yhdistelemisestä?

Tutustu myös