Mallisto

Suositut filtterit
31 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Caterpillar on kiinnostava alun perin ja edelleen vahvasti työmaa- ja rakennuskoneisiin keskittynyt merkki, jonka jalkineet ovat levinneet rakennuksilta katukuvaan. Jo vuodesta 1925 valmistettuja työmaakoneita on ollut mukana monien mullistavien maamerkkien rakentamisessa, hyvinä esimerkkeinä mainittakoon The Golden Gate -silta sekä Panaman kanava. Brändin korkeavartiset jämäkät klassikkokengät ovat saaneet seurakseen valikoiman matalavartisia tennareita ja erilaisia nauhakenkiä, nekin henkien merkille tyypillistä ronskia työmailta peräisin olevaa ilmettä.

Ikoniseksi kenkämalliksi noussut hunajanvärinen, varrellinen jalkine on valloittanut tyylitietoisten pukeutujien sydämet ympäri maailman. Ronskit popot on helppo yhdistää rock-henkeä ja asennetta uhkuvaan tyyliin räppäreiden Jay Z:n ja Kanye Westin tavoin. Mustat versiot tuovat asuun vieläkin enemmän rouheutta. Ennakkoluuloton ja rohkea pukeutuja yllättää yhdistämällä metallinhohtoisen nilkkurin kukkamekon kanssa tai korollisen mallin maksihameen seuraksi. Kovaan käyttöön tarkoitetut jalkineet tarjoavat äärimmäistä kestävyyttä, joten voit huoletta panostaa lempiparisi hankintaan. Aina muodissa säilyvät Caterpillar-kengät toimivat niin kesän festareilla kuin talven lumisateessakin.

Caterpillar – ronskia jalkinemuotia suoraan rakennustyömailta

Tyypillisimmillään Caterpillar-jalkine on paksulla, vahvasti kuvioidulla pohjalla varustettu, varrellinen jalkine. Nykypäivän mallisto tarjoaa myös kevyempiä vaihtoehtoja sinulle, joka haluat yhdistää asuusi sirommat kengät. Modernit tennarit tarjoavat merkille tyypillisiä ominaisuuksia sekä parasta kestävyyttä, uudenlaisella ulkomuodolla. Mokkanahka säilyy edelleen hallitsevana materiaalina monissa kenkämalleissa, mutta myös nappanahkaisia versioita on saatavilla. Monipuolistunut mallisto tarjoaa siis upeita klassikoita merkin perinteisestä tyylistä pitäville sekä jotain uutta minimalistisempaan lookiin. Nauhat ja korkea varsi pysyvät edelleen vahvasti mukana suuressa osassa malleja.

Sekä miehillä että naisilla näyttävän talvilookin rakentaminen Caterpillar-kenkien avulla onnistuu vaivattomasti. Valitse jalkaasi perinteinen, ronski varrellinen malli ja tasapainota kokonaisuutta kapeilla housuilla ja suoralinjaisella, jopa minimalistisellakin villakangastakilla. Jos tähtäät perinteisempään vapaa-ajan lookiin, yhdistä mokkajalkineisiin loose fit- farkut sekä ylisuuri parkatakki. Mikä ikinä tyylisi onkin, tuo Caterpillar-jalkineet siihen katu-uskottavaa asennetta!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista