Mallisto

Suositut filtterit
2 400 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pukeutuessasi Pier Onen mallistoon on tyylikkyytesi ja näyttävyytesi taattu. Pier One valmistaa tyylikkäitä ja hyvälaatuisia vaatteita ja kenkiä naisille ja miehille. Tämän merkin kokoelma on tehty niille, jotka pitävät selkeästä ja ajattomasta tyylistä ja odottavat vaatetukseltaan vain parasta. Merkin vaateet ovat elegantteja ja virheettömiä. Tästä mallistosta erityisen tekee se, että malliston sisällä voit rakentaa asukokonaisuuden sekä arkeen että juhlaan. Pier Oneen pukeutujia nähdään katukuvassa paljon, ja etenkin malliston trenssit ja klassiset, nahkaiset nauhakengät ovat suuressa suosiossa. Pier One tekee tyylikkäästä pukeutumisesta helppoa: tähän merkkiin voit huoletta pukeutua aina ja olla varma tyylistäsi.

Kun tyyli on sinulle tärkeää, valintasi on Pier One

Pier Onen malliston tuotteet ovat elegantteja ja helposti yhdisteltäviä. Voit kirjaimellisesti täyttää koko vaatekaappisi kengistä takkeihin malliston laajasta valikoimasta. Malliston vaatteet sopivat niin nuoremmalle, kuin hieman varttuneemmallekin. Miehet saavat toimivan työlookin yhdistämällä chinot, nauhakengät sekä kauluspaidan, joita kaikkia löytyy sekä klassisissa että piristävämmissäkin väreissä. Nappaamalla mukaasi myös tumman pikkutakin, saat lookista vielä hieman virallisemman, vaikka tapaamisiin tai tärkeisiin tapahtumiin. Rennomman version saat vaihtamalla kauluspaidan t-paitaan tai neuleeseen. Myös straight leg -farkut ja printtipaita luovat rennon arkiasun, joka on mukava ja toimiva. Tässä asussa voit lähteä tapaamaan ystäviäsi tai viettää iltaa afterwork-drinkeillä.

Naiset eivät voi olla ihastumatta rentoihin kiilakorkoavokkaisiin, ballerinoihin, nilkkureihin ja nilkkaremmisandaaleihin. Naisille on jalkineita joka lähtöön, eikä väreistäkään ole pulaa. Kaikki naisten mallit ovat ajattomia ja elegantteja ja voit laittaa jalkaasi mustat avokkaat, kun tarvitset juhlavamman lookin, tai ballerinat, kun jalkasi tarvitsevat kevyen ja mukavan jalkineen.

Zalando ja Pier One tietävät, mitä tyylikäs pukeutuminen tarkoittaa! Löydä omasi tästä laajaakin laajemmasta valikoimasta ja ihastu!

Tutustu myös