Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Hinta
Pintamateriaali
Kuosi
Koron muoto
Koron korkeus
3 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Joka naisen unelma on päästä shoppailemaan kenkiä ja laukkuja monipuolisesta, trendikkäästä ja laadukkaasta valikoimasta. Arvostus italialaiseen laatuun ja tyyliin on usein korkealla, sillä italialaiset tuotteet tunnetaan niin muodikkuudestaan kuin laadustaankin. CAFèNOIR on italialainen firma, joka valmistaa niin kenkiä kuin laukkujakin. Upeat kenkäluomukset puhuvat puolestaan ja tuotemerkin valikoimasta löytyy hyvin laaja skaala erilaisia kenkiä. Löydät nyt CAFèNOIRin tuotteet Zalandon nettikaupasta, sillä halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden shoppailla näitä ihania laukkuja ja kenkiä. Istahda siis alas ja ota rento asento, sillä selailtavaa ja ihasteltavaa riittää CAFèNOIRin valikoimassa. Kauniit ja persoonalliset kengät ja laukut ovat varmasti tervetullut lisä kaikkien naisten asustevalikoimaan, sillä kukaan ei voi olla liian tyylikäs ja trendikäs!

CAFèNOIR tarjoaa ripauksen glamouria ja trendikkyyttä naisen arkeen!

Tuotemerkin todella ihastuttavat kengät vievät mukanaan näyttävine yksityiskohtineen, väreineen ja materiaaleineen. Valikoimasta löytyy kenkiä aina korollisista sandaaleista nahkanilkkureihin ja kauniisiin avokkaisiin. CAFèNOIRin monimuotoinen kenkävalikoima ei todella jätä ketään kylmäksi, vaan tarjoaa sandaaleita ja ballerinoja lämpimiin keleihin ja nilkkureita ja saappaita kylmempiin ilmoihin. Kävelykenkien skaala ulottuu aina nahkakengistä kauniisti koristeltuihin lenkkareihin ja mataliin kävelykenkiin. Hämmästyttävän monipuolisesta kenkävalikoimasta ihastelee jalkineita helposti pidemmänkin tovin, sillä valikoimasta löytää kengät varmasti joka kauteen. Todella elegantti muotoilu ja yksityiskohdat tekevät kengistä entistä halutummat. CAFèNOIR saavuttaa paikan lempimerkkinäsi. Laukkuja ja lompakoita on valikoimaan ripoteltu myös ja niiden kauneus ja yksityiskohdat eivät myöskään jää kenkien varjoon. Taidolla suunnitellut ja valmistetut italialaiset tuotteet todella antavat aihetta iloon ja takuuvarmaa trendikkyyttä asukokonaisuuteesi. Tule ja shoppaile omat suosikkisi!

CAFèNOIR-jalkineet ovat italialaista huippusuunnittelua ja laatutuotantoa

Trendikäs italialainen kenkämerkki CAFèNOIR on noussut nopeasti muodikkaiden ja laadukkaiden miesten ja naisten jalkineiden ostajien suosikiksi ympäri maailman. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja tuotemerkki CAFèNOIR lanseerattiin vuonna 1997. Nousu muutamassa vuosikymmenessä kenkämuodin huipulle on ollut nopeaa, minkä selityksenä on yrityksen paras mahdollinen sijainti. CAFèNOIR toimii Italian kenkämuodin ja nahantyöstön keskiössä Toscanan alueella lähellä Firenzeä. Yritys yhdistää seudun vuosisataisen nahankäsittelyn perinteen ja Firenzen designkoulutuksen mahdollisuudet moderniin tuotekehitykseen ja markkinoiden tarkkaan tutkimukseen. Perinteisen käsityön ammattilaiset, luovat kenkäsuunnittelijat, tuotantoinsinöörit ja markkina-analyytikot työskentelevät kaikki saman tavoitteen eteen. Pitkäjänteisen työn tuloksena syntyvät CAFèNOIR -kenkämallistot, jotka voittavat ostajien suosion kaudesta toiseen. Muotitalon kengät, saappaat ja muut jalkineet on suunniteltu italialaista tyyliä ja laatua arvostaville, muotitietoisille miehille ja naisille.

Etsiessäsi laadukkaita ja muodikkaita miesten ja naisten kenkiä, saappaita tai muita jalkineita, törmäät yhä useammin italialaiseen CAFèNOIR-tuotemerkkiin. Yrityksen visioita eivät ole pelkästään muodikas suunnittelu ja valmistuksen korkea laatu vaan myös jatkuvasti uudistuvat, erittäin laajat mallistot ja sopiva hinnoittelu. Olipa ostoslistallasi bootsit, nauhakengät, nilkkurit, ballerinat, saappaat tai avokkaat, löydät etsimäsi Zalandon CAFèNOIR-valikoimista. Mallisto ei keskity vain muutamaan kenkätyyliin vaan pyrkii tarjoamaan jokaiselle modernien, trendikkäiden miesten ja naisten jalkineiden ostajalle vaihtoehtoja tyyleissä, materiaaleissa ja väreissä. Zalandolta löydät vaivatta jykevät bootsit, pitkät kiilakorkoiset mokkasaapikkaat tai kevyet ballerinat. Ei ole yllätys, miksi CAFèNOIR -muotitalon kengät Toscanan sydämestä ovat valloittaneet Euroopan ja maailman kenkämarkkinoita maa kerrallaan.