83 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tervetuloa kenkämaailmaan, joka on samaan aikaan sekä hymyilevä että asiallinen, hullutteleva ja elegantti sekä kokeileva ja perinteinen. El Naturalista on espanjalaisen kenkämuodin tuore klassikko, joka tunnetaan paitsi omaleimaisesta designistaan myös vahvoista ekologisista arvoistaan.

Vuonna 2001 perustettu espanjalainen jalkinevalmistaja El Naturalista on raivannut tiensä kenkämaailman kestosuosikiksi vauhdilla. Muodikkuuden, mukavuuden ja ympäristöystävällisyyden varaan rakennettu brändi tunnetaan tätä nykyä ympäri maailman. Yhtiön kotipaikka on Pohjois-Espanjassa sijaitseva La Riojan alue, jolla on vuosisataiset perinteet laadukkaan jalkinevalmistuksen ja käsityöläisyyden kehtona. Sen lisäksi alue tunnetaan hedelmällisestä ja värikkäästä luonnostaan, jonka vehreä tunnelma näkyy vahvasti El Naturalistan jalkineissa. Kengät on valmistettu luontoa kunnioittavasti, joka materiaalien tasolla tarkoittaa esimerkiksi kasvivärjättyä, perinteisin menetelmin työstettyä nahkaa sekä kierrätysmateriaalien käyttöä. Espanjan lisäksi yhtiön suunnittelijat ovat hakeneet inspiraatiota eri kulttuurien kauneimmista ja kiehtovimmista piirteistä, jotka on tiivistetty jokaisen kenkämallin uniikisti kuvioituun pohjaan.

El Naturalista tarjoaa Espanjan luonnosta inspiroitunutta tyylikästä mukavuutta jaloillesi

Etsitkö väriä arkeen, tyyliä toimistoon, keveyttä kesään tai lämpöä talveen? El Naturalistan kengät tuovat rentoa mukavuutta sekä espanjalaisen designin aurinkoista ilmeikkyyttä jokaiseen tyyliin ja säähän. Ilmavat ballerinat tai loaferit ovat täydellinen valinta kesäisiin kävelyretkiin tai vaikka mukaan matkalle. Tyylikkäät korkokengät puolestaan pitävät huolen siitä, että jalkasi jaksavat tanssia täysillä koko illan. Talvikeleillä jalat pysyvät lämpiminä linjakkaan tukevissa nilkkureissa tai hienostuneissa nahkasaapikkaissa. Pirteän väriset kengät yhdistettyinä rentoon, maanläheiseen vaatetukseen luovat boheemia ilmettä, kun taas elegantti musta tai raikas valkoinen täydentävät minimalistisen yksinkertaisen tyylin. El Naturalistan lastenmallistoissa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon puettavuuteen ja rajattomaan liikkumisen vapauteen.

El Naturalista on enemmän kuin vain näyttävää jalkinemuotia – se on elämäntapa, joka tulvii värejä, harmoniaa sekä rakkautta kävelyyn ja luontoon.

Yhdistät helposti

El Naturalista tekee ympäristöystävällisiä, värikkäitä ja mukavia kenkiä. El Naturalista perustettiin Espanjan Riojassa, jossa on vahva perinne kenkienvalmistuksessa. Merkin kauniit jalkineet valmistetaan niin, että ympäristö rasittuu mahdollisimman vähän. Yritys on myös sitoutunut käyttämään luonnonmateriaaleja ja biologisesti hajoavia aineita. Kenkien kyljessä komeileva sammakkologo viestii energisyydestä, ekosysteemistä ja siihen sopeutumisesta, ja El Naturalista tukee kädentaitoja, hyväntekeväisyyttä ja oikeudenmukaisia tuottajahintoja.

El Naturalista - toisenlainen tapa kävellä!

El Naturalista hakee nimensä mukaisesti vaikutteita luonnosta. Maanläheiset värit ja luonnomateriaalit inspiroivat tuotemerkin suunnittelijoita luomaan massasta erottuvia hyvänmielen jalkineita. Kengät tekevät myös jaloille hyvää, sillä niiden muotoilu on ensiluokkaista. Zalandolta löydät nyt brändin kengät niin lapsille kuin naisille! Kaikkiin vuodenaikoihin löytyy omanlaisensa El Naturalista -kengät; tennarit, ballerinat, sandaalit - brändin mallistoista voit valita lapsesi jalkaa taatusti hellivät kengät, jotka kestävät kulutusta! Ole kestävän kehityksen puolella ja tilaa lapsellesi Zalandon merkin malleista suosikkisi. Me lähetämme nopeasti ja ilman toimitusmaksuja, ja tarjoamme lisäksi 30 päivän palautusoikeuden!

Luonnolliset kumppanit matkalle maailman ääriin

El Naturalista on luonnonläheisiä arvoja, kestävää kehitystä ja laadukasta käsityötä arvostavan naisen kenkävalinta. Se on merkki maailmanmatkaajalle ja -parantajalle, joka välittää vaatekaappinsa sisällön eettisyydestä ja laadusta. Kasvivärein värjätyt kengät sopivat maanläheisen vaatetuksen pariksi: El Naturalistan kengät hehkuvat murretuissa okran, burgundin, metsänvihreän, luonnollisen ruskean, taivaansinisen ja tottakai perinteisen mustan sävyissä. Käsin työstetyn nahan ulkonäkö on rosoinen ja siksi se sopii hyvin rentojen, värikkäiden ja persoonallisten vaatekappaleiden kanssa yhdistettäväksi. Näillä kengillä tutkimusmatkailija kävelee vaikka maailman ääriin ja voi tehdä sen hyvällä omallatunnolla, sillä jalassa ovat vastuullisesti tuotetut kengät. El Naturalistan kengät kestävät kovaakin kulutusta sekä eettisen tarkastelun vaikka suurennuslasi kädessä.

El Naturalista tuntee vastuunsa ympäristöstä ja ihmisistä

El Naturalista on merkki, jolla on maanläheiset arvot. Espanjassa perustetulla yrityksellä on vain kolme tehdasta, jotta se voisi ylläpitää mahdollisimman läheiset välit tuottajiinsa. Kengät valmistetaan mahdollisimman pitkälti käsin Espanjan La Riojassa ja Marokon Tangerissa, paikoissa, joissa kengänvalmistuksen traditio on voimakas. Nahkakenkien nahka on aina peräisin ravinnoksi tuotetuista eläimistä. Pohjissaan El Naturalista suosii samoin luonnonmukaisia materiaaleja, esimerkiksi juuttia ja kierrätettyä luonnonkumia. Tuotantolaitoksissaan El Naturalista huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista muun muassa suosimalla vesipohjaisia liimoja. Kaikki tuotemerkin kengät ovat käsityönä tehtyjä. Merkki suosii luonnonmukaisia materiaaleja, jotka maatuvat helposti, ja loput osat se kierrättää esimerkiksi tienpohjaksi. Aivan yrityksen alkutaipaleelta lähtien El Naturalista on luovuttanut 2,14 prosenttia tuotoistaan sosiaalisiin projekteihin. El Naturalista on yritys, joka tuntee vastuunsa ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.