Suositut filtterit
106 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

El Naturalista tekee ympäristöystävällisiä, värikkäitä ja mukavia kenkiä. El Naturalista perustettiin Espanjan Riojassa, jossa on vahva perinne kenkienvalmistuksessa. Merkin kauniit jalkineet valmistetaan niin, että ympäristö rasittuu mahdollisimman vähän. Yritys on myös sitoutunut käyttämään luonnonmateriaaleja ja biologisesti hajoavia aineita. Kenkien kyljessä komeileva sammakkologo viestii energisyydestä, ekosysteemistä ja siihen sopeutumisesta, ja El Naturalista tukee kädentaitoja, hyväntekeväisyyttä ja oikeudenmukaisia tuottajahintoja.

El Naturalista - toisenlainen tapa kävellä!

El Naturalista hakee nimensä mukaisesti vaikutteita luonnosta. Maanläheiset värit ja luonnomateriaalit inspiroivat tuotemerkin suunnittelijoita luomaan massasta erottuvia hyvänmielen jalkineita. Kengät tekevät myös jaloille hyvää, sillä niiden muotoilu on ensiluokkaista. Zalandolta löydät nyt brändin kengät niin lapsille kuin naisille! Kaikkiin vuodenaikoihin löytyy omanlaisensa El Naturalista -kengät; tennarit, ballerinat, sandaalit - brändin mallistoista voit valita lapsesi jalkaa taatusti hellivät kengät, jotka kestävät kulutusta! Ole kestävän kehityksen puolella ja tilaa lapsellesi Zalandon merkin malleista suosikkisi. Me lähetämme nopeasti ja ilman toimitusmaksuja*, ja tarjoamme lisäksi 100 päivän palautusoikeuden!

Luonnolliset kumppanit matkalle maailman ääriin

El Naturalista on luonnonläheisiä arvoja, kestävää kehitystä ja laadukasta käsityötä arvostavan naisen kenkävalinta. Se on merkki maailmanmatkaajalle ja -parantajalle, joka välittää vaatekaappinsa sisällön eettisyydestä ja laadusta. Kasvivärein värjätyt kengät sopivat maanläheisen vaatetuksen pariksi: El Naturalistan kengät hehkuvat murretuissa okran, burgundin, metsänvihreän, luonnollisen ruskean, taivaansinisen ja tottakai perinteisen mustan sävyissä. Käsin työstetyn nahan ulkonäkö on rosoinen ja siksi se sopii hyvin rentojen, värikkäiden ja persoonallisten vaatekappaleiden kanssa yhdistettäväksi. Näillä kengillä tutkimusmatkailija kävelee vaikka maailman ääriin ja voi tehdä sen hyvällä omallatunnolla, sillä jalassa ovat vastuullisesti tuotetut kengät. El Naturalistan kengät kestävät kovaakin kulutusta sekä eettisen tarkastelun vaikka suurennuslasi kädessä.

El Naturalista tuntee vastuunsa ympäristöstä ja ihmisistä

El Naturalista on merkki, jolla on maanläheiset arvot. Espanjassa perustetulla yrityksellä on vain kolme tehdasta, jotta se voisi ylläpitää mahdollisimman läheiset välit tuottajiinsa. Kengät valmistetaan mahdollisimman pitkälti käsin Espanjan La Riojassa ja Marokon Tangerissa, paikoissa, joissa kengänvalmistuksen traditio on voimakas. Nahkakenkien nahka on aina peräisin ravinnoksi tuotetuista eläimistä. Pohjissaan El Naturalista suosii samoin luonnonmukaisia materiaaleja, esimerkiksi juuttia ja kierrätettyä luonnonkumia. Tuotantolaitoksissaan El Naturalista huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista muun muassa suosimalla vesipohjaisia liimoja. Kaikki tuotemerkin kengät ovat käsityönä tehtyjä. Merkki suosii luonnonmukaisia materiaaleja, jotka maatuvat helposti, ja loput osat se kierrättää esimerkiksi tienpohjaksi. Aivan yrityksen alkutaipaleelta lähtien El Naturalista on luovuttanut 2,14 prosenttia tuotoistaan sosiaalisiin projekteihin. El Naturalista on yritys, joka tuntee vastuunsa ihmisiä ja ympäristöä kohtaan.