Katalogi

Suositut filtterit
471 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kuuletko tunturien kutsun ja nautit vehreässä metsässä samoilusta? Uusiseelantilainen Icebreaker luo ajattoman tyylikästä urheilumuotia laadukkaasta merinovillasta koko perheelle aina asusteista alusvaatteisiin.

Icebreaker on ekologisen ulkoilumuodin pioneeri

Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Icebreaker valmistaa urheilu- ja ulkoiluvaatteita laadukkaista luonnonmateriaaleista. Brändi palvelee erityisesti aktiivista elämäntyyliä tyylikkäällä designillaan. Nuori Jeremy Moon perusti yrityksen inspiroiduttuaan merinovillan upeista ominaisuuksista. Moon halusi tarjota tuotteillaan luonnollisemman ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon synteettisille materiaaleille, joissa usein käytetään myös haitallisia kemikaaleja. Yritys panostaa kaikin tavoin eettisiin ja ympäristöystävällisiin valmistusmenetelmiin. Valmistusprosessissa se muun muassa minimoi energian ja veden käytön. Jo merinovilla on materiaalina ekologista, koska se on bio-hajoavaa, vuosittain uusiutuvaa, eettisesti hankittua ja sataprosenttisesti luonnon tuottamaa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä samojen luotettujen villatuottajien kanssa sesongista toiseen. Tiivis yhteistyö on hedelmällistä, koska tuottajat ja brändi jakavat saman huolen eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista. Yritys on kehittänyt muun muassa baacode-merkinnän, joka kertoo vaatteen ostajalle, mistä tilalta kyseisen tuotteen villa on peräisin. Jos kestävä kehitys on sinulle tärkeää, kannattaa suunnata katse tämän innovoivan ja lempeän brändin valikoimaan.

Uhmaa luonnon voimia ja nauti sen kauneudesta hyvin varustautuneena

Olit sitten reippaalla hiihtolenkillä, lasten kanssa pulkkamäessä tai kirimässä parhaaseen juoksuaikaasi, voit nauttia merinovillan miellyttävästä tunteesta ihoasi vasten. Merinovilla on luonnon oma tekninen materiaali - merinolampaat kestävät niin läpi hyisen talven kuin paahtavan kesän. Hektinen elämäntyyli kaupungissa on ajanut ihmiset takaisin luonnon ääreen ja ulkoilu- ja urheilutrendit vallitsevat vahvasti myös muodissa. Osittain se ja kestävään kehitykseen panostaminen ovat nostaneet arvostusta luonnonmateriaaleja kohtaan. Merinovilla tukee aktiivista elämäntyyliä ja vaativaakin urheilua miellyttävästi. Sen voittamattomia ominaisuuksia ovat hengittävyys, lämmöneristys, kestävyys ja kevyt rakenne. Icebreakerin vaatteet ja asusteet on luotu kestämään ja tukemaan elämäntyyliäsi sesongista toiseen. Niiden ajaton ja simppeli design ei mene vanhaksi trendien vaihtuessa. Innovatiivisuus näkyy myös graafisina kuvioina merinovillaan printattuna. Merkin tuotteissa on käytetty sen patentoimia tekniikoita, kuten COOL-LITE- ja MerinoLOFT-teknologiaa. COOL-LITE valmistetaan merinovillasta ja kasvispohjaisesta TENCEL®-kuidusta, joka valmistetaan eukalyptuspuusta, joka on ekologisin vaihtoehto luonnonkuiduista. MerinoLOFT on eläinystävällinen vaihtoehto höyhenelle. Se eristää, hengittää ja säätelee lämpöä tehokkaasti höyhenten tavoin jopa märkänä.

Yhdistät helposti

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme: 0800 944 51 tai service@zalando.fi.

Mikäli jokin tuote ei miellytä tai haluat vaihtaa tuotteen toiseen, voit palauttaa sen takaisin ilmaiseksi!

Tutustu myös

Juoksuvaatteet

Juoksuhousut

Treenivaatteet

Pyöräilyshortsit

Tanssivaatteet