Katalogi

Suositut filtterit
194 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Flexfit on yksi maailman johtavia lippisten valmistajia, se suunnittelee ja valmistaa useiden arvostettujen, muun muassa urheilun, katumuodin, golfin ja vapaa-ajan, tuotemerkkien logoilla ja teksteillä varustettuja lippiksiä. Flexfit on osa Yupoong Headwear -yrityksen tuotelinjaa ja alkuperäinen FLEXFIT®-malli lanseerattiin vuonna 1995. Flexfit-lippikset ovat maailmankuuluja niin mukavuudestaan ja kestävyydestään kuin persoonallisesta designistaan. Flexfit on myös hyvin ympäristötietoinen, sekä tarkka hyvistä työoloista tuotannossaan. Asiakkaat ja korkean laadun takaaminen ovat tuotemerkin tärkeimpiä kulmakiviä, ja niistä ei tingitä missään vaiheessa. Flexfit tarjoaa laadukasta, kestävää ja persoonallista asustemuotia sekä naisille että miehille.

Flexfit on paljon enemmän kuin lippis

Flexfit on tuotemerkki, jossa tiedostetaan, että laatu ja asiakastyytyväisyys kulkevat käsi kädessä. Flexfit-lippikset on huolella valmistettu parhaista materiaaleista. Persoonallinen design ja upeat logot tuovat asennetta ja raikasta ilmettä niin katumuotiin kuin urheiluun. Flexfit on hyvin tunnettu ja äärimmäisen suosittu tuotemerkki, joka tarjoaa, vankalla osaamisellaan ja uniikilla designillaan, lippiksiä sekä pipoja kaikille laatua ja uniikkia ilmettä arvostaville lippisten ja pipojen ystäville ympäri maailman. Lippiksiä löydät kaikissa sateenkaaren väreissä ja luonnollisesti myös ajattoman mustana sekä valkoisena. Näyttävät ja persoonalliset kuosit sekä hienot väriyhdistelmät yhdistettynä ehdottomaan mukavuuteen ja kestävään laatuun tekevät Flexfit-tuotemerkin lippiksistä täydelliset mukavaan arkeen - urheiluun ja vapaa-aikaan. Zalandon hattuhyllyllä sinua odottaa upea valikoima Flexfit-lippiksiä. Valitse oma suosikkivärisi ja -mallisi jo tänään!

Flexfit-lippikset ja pipot rennontyylikkääseen vapaa-aikaan Zalandolta

Lippikset ja pipot ovat näkyvä osa urheilupukeutumista sekä katukulttuuria. Eri logoilla varustetut lippikset kuuluvat moneen urheilulajiin aina jalkapallosta golfiin, ja streetpukeutumisessa lippis voi kertoa suosikkijoukkueen kannattamisesta. Lippis voi olla myö vain trendikäs ja käytännöllinen asuste. Flexfit-lippis on täydellinen valinta niin juoksulenkille kuin mukavaksi päähineeksi vapaa-aikaan. Tämän todella suositun lippismerkin löydät meiltä. Zalandon asustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset mukavaan arkeen ja tyylikkääseen juhlaan - myös äärettömän mukavat Flexfit-tuotemerkin lippikset ja pipot. Valitse klassinen snapback tai perinteinen takaa suljettu malli lempivärissäsi ja persoonallisilla detaljeilla. Lämpimästi tervetuloa shoppaamaan Zalandolle – mukavasti ja rennosti, silloin kun sinulle sopii.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista