Mallisto

Suositut filtterit
275 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Khujo edustaa uutta saksalaista katumuotia, joka hakee inspiraationsa sekä menneisyydestä että nykypäivästä. Vanhoista amerikkalaisista nahkatakeista alkuinnostuksensa saanut brändi on kasvanut modernin kaupunkimuodin suosikkinimeksi huolellisen laatunsa ja kekseliäiden yksityiskohtiensa ansiosta. Khujo-vaatteet on luotu urbaaneille naisille ja miehille, jotka arvostavat sekä vintage-henkistä patinaa että raikkaan minimalistista selkeyttä. Näistä vaatteista voit löytää tunnelmia niin villin lännen hämäristä saluunoista kuin Hampurin viileimmistä hipster-kahviloista.

Khujo – rakkaudesta amerikkalaiseen vintageen ja pelkistettyyn katumuotiin

Merkin tarina sai alkunsa nahkatakista. Manhattanin East Villagessa oleskellut saksalainen maailmanmatkaaja Tobias Schröder ihastui täysillä amerikkalaiseen vintage-muotiin ja etenkin vanhoista elokuvista tuttuihin nahkatakkeihin, ja päätti kotiin palattuaan tehdä unelmastaan totta. Aluksi hänellä oli vain suuria visioita ja loputtomasti innostusta, mutta ne riittivät luomaan kokoelman autenttista jenkkitunnelmaa henkiviä nahkatakkeja, jotka saavuttivat suosiota Hampurin muotipiireissä. Khujo rekisteröitiin yritykseksi vuonna 2001, ja sen jälkeen se on laajentanut valikoimaansa sekä naisten että miesten urbaaniin katumuotiin. Rouheaa vintage-tunnelmaa ja modernin vähäeleistä puhtautta yhdistelevä brändi on löytänyt uskollisen käyttäjäkunnan myös Saksan ja jopa Euroopan rajojen ulkopuolelta. Vilpitön artesaanihenki ja intohimojen seuraaminen on palkittu monilla kansainvälisen muotimaailman tunnustuksilla, ja vuonna 2014 Khujon messuosasto valittiin Berliinin muotiviikkojen vaikuttavimmaksi.

Khujo on saksalaisen nykymuodin hiomaton timantti

Khujon rakkaus huolellisesti muotoiltuihin takkeihin näkyy edelleen vahvana sen kaikissa kokoelmissa. Etsitkö täydellisesti istuvaa takkia alkavan syksyn tai kevätpäivien kirpeisiin keleihin? Tutustu lempeäsävyisiin, kauniisti laskeutuviin trensseihin tai anna tyylillesi asenteikas annos lyhyen bombertakin voimakasta ilmettä. Viileämmillä keleillä voit kietoutua muhkean parkatakin tai karvareunuksisen villakangastakin pehmeyteen ja hakea ekstralämpöä loppukesän väreissä hehkuvasta neuleesta. Housuiksi voit valita esimerkiksi rennosti laskeutuvat kangashousut, joiden alaspäin kapenevien lahkeiden ilmeen kruunaat nahkaisilla nilkkureilla tai maihareilla. Hurmaava kesätyyli naisellisella keveydellä syntyy puolestaan liehuvan maksimekon vapaudesta tai värikkään shortsihaalarin särmikkyydestä. Viileään miesten tyyliin riittävät revityt farkkushortsit ja vintage-printein koristeltu t-paita, jotka saavat maanläheistä sävyä esimerkiksi charmikkaasta olkihatusta ja ruskeista nahkasandaaleista.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua