Suositut filtterit
792 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Puhtaita linjoja, raikkaita värejä, eleganttia keveyttä – tanskalainen Bruuns Bazaar nojaa vahvasti skandinaavisesta muotokielestä inspiroituneeseen selkeyteen, luonnonmukaisiin väreihin ja kypsän itsevarmaan asenteeseen. Uusimmilla trendivirtauksilla leikkimisen sijaan sen tavoitteena on suunnitella modernin muodin korkealaatuisia klassikkovaatteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Hillitystä yleislinjastaan huolimatta Bruuns Bazaarin vaatteet eivät kuitenkaan ole liian vakavia, mutta räikeän käytöksen sijaan ne iskevät silmää ja hymyilevät vaivihkaa.

Bruuns Bazaar on kahden tanskalaisveljeksen, Teis and Bjørn Bruunin kunnianosoitus skandinaavisille perinteille. Vuonna 1994 perustettu yritys vakiinnutti nopeasti asemansa laadukkaan ja inspiroivan suunnittelun muotitalona. Tätä nykyä se on noussut arvostetuksi edelläkävijäksi, joka levittää pohjoismaisen tyylin sanomaa koko muotimaailmaan. Bruuns Bazaarin luovana johtajana toimii moninkertaisesti palkittu Lene Borggaard, yksi skandinaavisen nykymuodin huippusuunnittelijoista. Hänen kädenjälkensä näkyy erityisesti vähäeleisen mutkattoman tyylin ja modernin käsityöläisyyden yhdistelminä. Brändin valikoimiin kuuluu nykyään naisten- ja miestenvaatteiden lisäksi myös asusteita, kenkiä sekä aurinkolaseja.

Bruuns Bazaarin vaatteissa kaikki lähtee oikeista linjoista

Bruuns Bazaarin designissa pyrkimyksenä on luoda täydellinen siluetti. Mallistojen vaatteita hallitsevatkin vahvat, graafiset linjat, suoraviivaiset leikkaukset ja virtaviivaisuus. Vähäeleisyytensä vuoksi brändin vaatteista on helppo muokata sopivia kokonaisuuksia niin rentoon arkeen, muodollisiin tapaamisiin kuin arvokkaisiin juhliinkin. Menneiden vuosikymmenten eleganssia luot esimerkiksi yhdistämällä A-linjaisen hameen tyköistuvan poolokauluksisen paidan kanssa. Tuoreempaa ilmettä tuovat esimerkiksi kapealinjaiset, nilkkapituiset kangashousut yhdistettynä väljään paitapuseroon. Juhlailmeen taiot puolestaan esimerkiksi rohkeasti leikatulla mekolla, jonka hohtava kangas antaa valojen ja varjojen leikkiä kehollasi.

Täydellisen istuvuuden lisäksi Bruuns Bazaarin vaatteet on suunniteltu myös tuntumaan täydellisiltä iholla. Tämän takaavat laadukkaat luonnonmateriaalit kuten puuvilla, villa ja silkki sekä kauniisti laskeutuvat, unelmankevyet sekoitekuidut.

Bruuns Bazaar on valintasi, kun kaipaat pukeutumiseesi itsevarmaa linjakkuutta ja erottuvaa elegenssia.

Yhdistele ja sekoita