Katalogi

Suositut filtterit
1 776 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

JDY suunnittelee vaatteita modernille, nuorelle naiselle, joka seuraa trendejä silmä tarkkana. Tyylissään Jaqueline de Yong yhdistelee pehmeitä ja rouheita tyylejä rakastettuihin farkkutuotteisiin. Muodikkaat JDY-vaatteet ovat jokaisen fashionistan suosikkeja, sillä ne ovat täynnä uusimpia trendejä, mutta silti niiden design on ajattoman klassista ja skandinaavisen puhdasta.

JDY on aidon farkkutytön lemppari

Ovatko farkut kaappisi tärkein vaate ja yhdistät ne röyhkeästi ihan joka ikiseen lookiin ja tilaisuuteen? Oli kyseessä sitten tiukka kokous, rento päivä kaupungilla tai vuosisadan bileet kaupungin kuumimmalla klubilla. Oletkin siis klassinen farkkutyttö, jonka tie sydämeen vie denimiä pitkin. JDY on tutustumisen arvoinen merkki, sillä sen erityisosaamista on denim. Se luo imartelevasti istuvia ja trendikkäitä farkkuja. Löydät valikoimasta niin hillitysti kulutetut, sievästi revityt ja ronskisti raadellut farkut. Yhdistäisitkö ne trendikkäästi metallinhohtoisiin tennareiden ja valkoiseen t-paitaan tai paitapuseroon? Valikoiman skinny-farkut ovat tarpeellinen lisä jokaisen naisen vaatekaappiin. Ne voi yhdistää niin siistiin tyyliin kuviollisen kauluspaidan ja pitkän neuletakin kanssa kuin särmikkäämpään tyyliin pitkähelmaisen t-paidan ja nahkatakin kanssa. Toinen ajaton farkkuklassikko, josta on tullut taas hyvinkin ajankohtainen, on farkkutakki. Farkkutakki tuo rennon ilmeen niin naiselliseen mekkoon, shortsien ja topin kesäiseen tyyliin kuin urbaanimpaan tyyliin ruutupaidan ja skinny-farkkujen kanssa. Mikä on oma farkkutyylisi?

JDY kulkee aina trendien aallonharjalla

Odotatko innostuneesti uusinta vaatepäivitystä suosikkijulkkiksesi kuvavirrassa tai lempibloggarisi juttua uusimmista trendeistä? Innostut herkästi uusista trendeistä, mutta omalla tyylilläsi! Aivan kuin JDY, jonka valikoimasta löytyvät kaikki trendikkäät yläosat, kuten collegepaidat, neuleet ja paitapuserot. Luo reipas tyyli raitapaidasta, rennoista porkkanamallisista housuista ja tennareista. Urbaani tyyli syntyy bombertakista, t-paidasta ja girlfriend-farkuista. JDY:n värimaailma on harmoninen, joten sen vaatteita on helppo yhdistellä niin keskenään kuin muidenkin lempimerkkiesi kanssa. Minimalismi näkyy vahvasti trendeissä ja se korostuu myös JDY:n vaatteissa, joiden ilme on klassinen. Sen takia ne sopivatkin täydellisesti joka naisen muotiarsenaaliin, oli tyyli sitten hienostunut, sporttinen tai urbaanin särmikäs. Nappaa valikoimasta kiinnostavimmat trendit tyyliisi!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista